Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu teklifi ilk Haluk yazdı zaten. Teklif teminatlıydı umarım denilen gibi kabul edildiyse ve pazartesi banka teminatı beklenip imzalar atılacaksa yine teminat veriliyor- verilmiyor krizi yaşanmaz umarım diye attım 2 farklı iddia vardı çünkü teminat konusunda.
Yok renktaş yanında yazılmış gibi konuşuyorlar oysa tek bildikleri italyadan aldıkları haberi çevirip yazmak.

Bu Napoli başkanı pazartesi de banka teminatı gönderdiğiniz bankayı beğenmedim der, ya da teminat belgesinde yazan şu detayı beğenmedim der, ya da belgedeki mühür silik çıkmış der, üstüne gidin uluslararası ticaret mahkemesinden anlaşmazlık durumunda bilmemne hakemliğini kabul ettiğinize dair belge getirin der... Yine yokuşa sürer...

Osimhen camiamıza hayırlı olsun
friends-joey.gif

osimhen, ilkay, kiralık boey, kiralık ya da free kaleci, çalhanoğlu işi zor bissouma tarzı bir oyuncu ama para yok

Osimhen olmazsa alternatifi alınır ve diğer bölgelere iyi takviyeler yapılır diye yazanlar herhalde gecen sene Mars'da falan oldukları icin Galatasaray yonetimini tanımayanlar.

Bu yönetimin gecen sene yaptıgı transferleri Mars'da olanlar icin tekrar yazayım.

1) Sara 18M Euro ( Galatasaray tarihinin en pahalı transferi, 2. ligden alindi)
2) Jelert 9M Euro (Satmaya calissan yari parasına zor satarsın)
3) Jakobs 8M Euro ( Monaco sakatlik sorunu olduğu icin satti)
4) Cuesta 8M Euro ( Basketci almıyoruz, oynadigi futbolu sahada goreceksiniz)
5) Frankowski 7M Euro ( Kanat diye alinan Sallai'den daha kotu bir sag bek)
6) Sallai 6M Euro ( Kanat diye alindi, sag bek oynuyor)
7) Kutucu 6M Euro ( Hiçbir faydası olmayacak, seneye bedavaya kiralanacak)
Bu oyuncuların Galatasaray'daki maaşları geldikleri takımlardaki maaslarinin 3 4 kati.

Osimhen transferi > Bu yönetimin yapacağı kaleci + stoper + sag bek + orta saha + forvet transferi.
Osimhen gelmezse bu yönetim bonservislerine 50-60 milyon harcayıp 4 5 tane çöp alacak, bunu bilmek icin dahi olmaya gerek yok herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt