Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar da ne yüzsüz ne yılışıkmış böyle yaw. Adamlar reddedilmekten yılmıyor

saçma kaynaklardan osi haberi çıkıp millet inanınca aklıma direkt bu geliyor

ADL teklife ok demiş. Pazartesi teminat mektupları iletilince imzalar atılacakmış.

via:SkySport
Banka teminatında umarım sorun olmaz. Pazartesi tekrar banka teminatı meselesini tartışmayız umarım. O konudada çünkü bir kesim Dinç ve Bışar gibi teminat vermiyor Özbek derken bir kesim Haluk gibi teklif teminatlı diyordu.

Banka teminatında umarım sorun olmaz. Pazartesi tekrar banka teminatı meselesini tartışmayız umarım. O konudada çünkü bir kesim Dinç ve Bışar gibi teminat vermiyor Özbek derken bir kesim Haluk gibi teklif teminatlı diyordu.

Ben pcnin başındayım maili daha erken atmıştık yeni mı varmış Haluk bey?

sinan-engin-alyuvar.gif

Allahin tjklisi halukla ayrildilar ise hakkimizda haber yapmayi kesse iyi olur zaten 1 tane dogru durust bilgiside yok salliyor duruyor.

Ben pcnin başındayım maili daha erken atmıştık yeni mı varmış Haluk bey?
Bu teklifi ilk Haluk yazdı zaten. Teklif teminatlıydı umarım denilen gibi kabul edildiyse ve pazartesi banka teminatı beklenip imzalar atılacaksa yine teminat veriliyor- verilmiyor krizi yaşanmaz umarım diye attım 2 farklı iddia vardı çünkü teminat konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt