Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.338
- 1.179
- 1.413
Nolur oldu deyin, başıma ağrılar giriyor artık takipten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam oldu gene olumlu haber geldi, sabaha olumsuza döner ben böyle şey görmedim
Napoli başkanına boşuna sövmüyoruz. En başta şimdiki isteklerini iletmedi, her teklifimizde karar değiştirdi. Daha iyi teklif almak için medya aracılığıyla bizi oyaladı pazarlık boyunca. Onun harici diğer dediklerine bir taraftar olarak katılıyorum. Para işini düşünecek değilim şu aşamada. Mümkünse alınsın bana ne moduna geçeceğim çünkü Osimhen yoksa şampiyonluk da yok benim için.Şahsi fikrim, Kökçünün 30 milyon olduğu şu piyasada, Osime 75 i geçen hafta vermiştim şuan idmandaydı. Osim şuan Ts yi bile istese, Ts başkanı gider bulur yatırır o parayı alır yarın indirir Osimi. Adam geçenlerde aynını söyledi zaten. Koç değil 75, 100 bile verir. Adalı karakterini bile satar böyle bir durumda onu almak için. Napoli başkanına boşuna sövüyonuz. Adam sonuna kadar haklı. 6-7 aydır sağda solda artist artist alacam diye konuşursan, adam gel de al bakalım der.
şöyle bakmak gerek
osimhen>rakipler kimi alırsa alsın
boşuna borca girmiş olacaklar
Malum takım ve al hilal anlamaz laftan. Bunlar transferi köle ticareti zannediyoral hilal niye teklif yapıyo ki herif gitmek istemio oraya
+gerekirse ruhunu karakterini herbişeyini satar alır. 150 bile verir. Bırak ifbyi, adalı bile bulur buluşturur alır, ts bile zorlarbugün osimhen napoli ile anlaşırsanız kabul ederim desin. fb 120 vermesi gerekirse 120'ye alır osimhen'i.
Sumuklu Ali'yi abartiyorsunuz.bugün osimhen napoli ile anlaşırsanız kabul ederim desin. fb 120 vermesi gerekirse 120'ye alır osimhen'i.
Şerefsizliğini karaktersizliğini abartmıyoruz benceSumuklu Ali'yi abartiyorsunuz.
Osimhen ile aralarında toxic bir ilişki var. Zevk alıyorlar Osimhen'in reddetmesinden.al hilal niye teklif yapıyo ki herif gitmek istemio oraya
Sumuklu Ali'yi abartiyorsunuz.