Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue için Strasbourg 28 milyon istiyormuş. Ulan Dursunnnn

Şahsi fikrim, Kökçünün 30 milyon olduğu şu piyasada, Osime 75 i geçen hafta vermiştim şuan idmandaydı. Osim şuan Ts yi bile istese, Ts başkanı gider bulur yatırır o parayı alır yarın indirir Osimi. Adam geçenlerde aynını söyledi zaten. Koç değil 75, 100 bile verir. Adalı karakterini bile satar böyle bir durumda onu almak için. Napoli başkanına boşuna sövüyonuz. Adam sonuna kadar haklı. 6-7 aydır sağda solda artist artist alacam diye konuşursan, adam gel de al bakalım der.
Napoli başkanına boşuna sövmüyoruz. En başta şimdiki isteklerini iletmedi, her teklifimizde karar değiştirdi. Daha iyi teklif almak için medya aracılığıyla bizi oyaladı pazarlık boyunca. Onun harici diğer dediklerine bir taraftar olarak katılıyorum. Para işini düşünecek değilim şu aşamada. Mümkünse alınsın bana ne moduna geçeceğim çünkü Osimhen yoksa şampiyonluk da yok benim için.

Bu arada bu da medyayı kullanarak işi yokuşa sürdüklerine bir başka örnek. Daha teklifimize cevap gelmeden sanki red yemiş gibi yorumluyorlar. Al-Hilal güya son teklifimizden sonra daha iyi teklif sunmuş. Pedulla desen 55 istiyor Napoli diyor. Ptesi o kalan tutarı 2 değil, tek verin diye reddecekler bence.

Son düzenleme:
al hilalin teklifi falan yalan 40+17.5+17.5u reddedecek 40+35 isteyecek ondan haber yaptırıyor napoli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt