Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.088
- 59.753
- 4.843
5.günün şafağında gandalf gibi çıkıp gelecek biri lazım bize artık. Kavukçu bitiremedi bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O parayi bir sekilde bulurlarsa (imkansiz ama neyse), gerekli transferleri yapamayip eksik kadro ile baslariz. Bir tane bonservissiz kaleci ile Ilkay'i aliriz.Nasil vereceklerinin bir onemi yok, bu transfer olmali. Nokta.
Sarayı Barışı'da satacaklar gibiO parayi bir sekilde bulurlarsa (imkansiz ama neyse), gerekli transferleri yapamayip eksik kadro ile baslariz. Bir tane bonservissiz kaleci ile Ilkay'i aliriz.
Asil sikinti bizim takimin hic duzgun satis yapamamasi. 40 nakit versek bile ben ne sag bek, ne orta saha, ne forvet, ne de stoper takviyesi yapabilecegimizi dusunmuyorum. Bunlarin hepsi ilk 11 oyuncusu olmayacak ama formayi kapabilecek kalitede futbolcular olmali.
Bu arada Osimhen'i alsak bile bence Cagri Balta Icardi'den cok forma giyebilir. Bana kalsa Osimhen olsa bile bir tane daha forvet almamiz lazim.
Kisacasi transfer Osimhen, Ilkay ve Sommer ile biter gibi geliyor.
5.günün şafağında gandalf gibi çıkıp gelecek biri lazım bize artık. Kavukçu bitiremedi bu işi
Dursun Özbek?5.günün şafağında gandalf gibi çıkıp gelecek biri lazım bize artık. Kavukçu bitiremedi bu işi
Bütçe kalmadı falan bahane. Bak bjk ye borca transfer yapıyor seneye ödeyecekOsimhen'i bu paralara almazsak mı acaba? Osimhen'i alalım derken başka transfere bütçe kalmayacak gibi. Kafamda deli sorular.
Daha baslamadan once Osimhen transferi kalan butceyi cok etikileyecegini hepimiz biliyorduk. Cunku bu beyan edildi zaten yoneticiler ve hoca tarafindan.O parayi bir sekilde bulurlarsa (imkansiz ama neyse), gerekli transferleri yapamayip eksik kadro ile baslariz. Bir tane bonservissiz kaleci ile Ilkay'i aliriz.
Asil sikinti bizim takimin hic duzgun satis yapamamasi. 40 nakit versek bile ben ne sag bek, ne orta saha, ne forvet, ne de stoper takviyesi yapabilecegimizi dusunmuyorum. Bunlarin hepsi ilk 11 oyuncusu olmayacak ama formayi kapabilecek kalitede futbolcular olmali.
Bu arada Osimhen'i alsak bile bence Cagri Balta Icardi'den cok forma giyebilir. Bana kalsa Osimhen olsa bile bir tane daha forvet almamiz lazim.
Kisacasi transfer Osimhen, Ilkay ve Sommer ile biter gibi geliyor.
Bence Sara'ya teklif yok. Baris'i da bu adamlar 20 milyon'un uzerine satamazlar. Erden Timur olmasa Boey'i de 15 e falan veriyorlardi. Bunlar ne futboldan ne de ticaretten anliyor.Sarayı Barışı'da satacaklar gibi
Erden Timur ve Ergin Ataman Bu klübün başına geçmeli. Bakın bakalım o zaman saçma sapan transferler komsiyonlar dönüyormu?Bence Sara'ya teklif yok. Baris'i da bu adamlar 20 milyon'un uzerine satamazlar. Erden Timur olmasa Boey'i de 15 e falan veriyorlardi. Bunlar ne futboldan ne de ticaretten anliyor.
Şahsi fikrim, Kökçünün 30 milyon olduğu şu piyasada, Osime 75 i geçen hafta vermiştim şuan idmandaydı. Osim şuan Ts yi bile istese, Ts başkanı gider bulur yatırır o parayı alır yarın indirir Osimi. Adam geçenlerde aynını söyledi zaten. Koç değil 75, 100 bile verir. Adalı karakterini bile satar böyle bir durumda onu almak için. Napoli başkanına boşuna sövüyonuz. Adam sonuna kadar haklı. 6-7 aydır sağda solda artist artist alacam diye konuşursan, adam gel de al bakalım der.Ptesi sokarım BB'ne, limitine 75 peşin verip alalım diye çıldırmaya hazır mısınız?
Ya It oglu it teminati ayarladigimizi görmek istiyor onada inanmiyor belgeyi goster diyor. Yada bir dezenformasyon ve bilgi kirliligi var ikiside olabilir ama ben ikinciye daha yakınim.Bazı İtalyan haberlerinde teminat ulaşmadı haberlerini de anlamıyorum. Olay şöyle olmaz mı? Sen resmi teklifini yaparsın teminatlı diye, karşı taraf kabul eder ondan sonra sözleşme hazırlanırken sen de teminatı hazırlarsın ve teminatı teslim edince sözleşme imzalanır. Böyle olmaz mı mantıken?
1 aya 7 sülalesine söverler.Bjk'liler okadar eziklik psikolojisine girmiş ki, Orkun'u Mbappe, Messi filan gibi karşılıyorlar.
Teminatın hazırlanması hızlandırılmış şekilde en erken 2 3 gün alıyor. En fazla 1 hafta. Yani teminat geldi gelmedi haberlerini çok sallamayın.Bazı İtalyan haberlerinde teminat ulaşmadı haberlerini de anlamıyorum. Olay şöyle olmaz mı? Sen resmi teklifini yaparsın teminatlı diye, karşı taraf kabul eder ondan sonra sözleşme hazırlanırken sen de teminatı hazırlarsın ve teminatı teslim edince sözleşme imzalanır. Böyle olmaz mı mantıken?