Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil vereceklerinin bir onemi yok, bu transfer olmali. Nokta.
O parayi bir sekilde bulurlarsa (imkansiz ama neyse), gerekli transferleri yapamayip eksik kadro ile baslariz. Bir tane bonservissiz kaleci ile Ilkay'i aliriz.

Asil sikinti bizim takimin hic duzgun satis yapamamasi. 40 nakit versek bile ben ne sag bek, ne orta saha, ne forvet, ne de stoper takviyesi yapabilecegimizi dusunmuyorum. Bunlarin hepsi ilk 11 oyuncusu olmayacak ama formayi kapabilecek kalitede futbolcular olmali.

Bu arada Osimhen'i alsak bile bence Cagri Balta Icardi'den cok forma giyebilir. Bana kalsa Osimhen olsa bile bir tane daha forvet almamiz lazim.

Kisacasi transfer Osimhen, Ilkay ve Sommer ile biter gibi geliyor.

O parayi bir sekilde bulurlarsa (imkansiz ama neyse), gerekli transferleri yapamayip eksik kadro ile baslariz. Bir tane bonservissiz kaleci ile Ilkay'i aliriz.

Asil sikinti bizim takimin hic duzgun satis yapamamasi. 40 nakit versek bile ben ne sag bek, ne orta saha, ne forvet, ne de stoper takviyesi yapabilecegimizi dusunmuyorum. Bunlarin hepsi ilk 11 oyuncusu olmayacak ama formayi kapabilecek kalitede futbolcular olmali.

Bu arada Osimhen'i alsak bile bence Cagri Balta Icardi'den cok forma giyebilir. Bana kalsa Osimhen olsa bile bir tane daha forvet almamiz lazim.

Sarayı Barışı'da satacaklar gibi

Bazı İtalyan haberlerinde teminat ulaşmadı haberlerini de anlamıyorum. Olay şöyle olmaz mı? Sen resmi teklifini yaparsın teminatlı diye, karşı taraf kabul eder ondan sonra sözleşme hazırlanırken sen de teminatı hazırlarsın ve teminatı teslim edince sözleşme imzalanır. Böyle olmaz mı mantıken?

5.günün şafağında gandalf gibi çıkıp gelecek biri lazım bize artık. Kavukçu bitiremedi bu işi
resized_bfbba-751b3e09ahmetbulut1_16_9_1542829109.webp

Osimhen'i bu paralara almazsak mı acaba? Osimhen'i alalım derken başka transfere bütçe kalmayacak gibi. Kafamda deli sorular.

Osimhen de haklı olarak bizi 1-2 hafta anca daha bekler gitmesi normal olur sonrasinda iş bitirecek adam olsa şimdiye bitmişti her ne kadar muhatap deli olsa da önümüzdeki haftada bu iş bitmezse yeni forvet bakmalıyız Osimhen'in muadiline ihtiyacımız yok bulamazsın vs mesele o değil zaten ihtiyacımız var ona uygun biri alınır.

Tek bir tavize daha gerek yok Napoli çok istiyorsa satmasın yok ona satamazsin su bu hayırdır yani sanki hayrına veriyorlar gibi yönetimi eleştirmenin bir manası yok buraya geldikten sonra getirmeleri eleştirilebilir ama sonucta denilenlere göre her şeyi denediler en fazla zamanlamaları yanlış oldu ama karşı tarafta niyet kötü

Daha baslamadan once Osimhen transferi kalan butceyi cok etikileyecegini hepimiz biliyorduk. Cunku bu beyan edildi zaten yoneticiler ve hoca tarafindan.

Bu durumdan sonra geri adim atmak yok, atamayiz da. Bu isi beceremezsek beceriksizler diye anilacaklar, artik Osimhen'e de ne anlatirlar bilemem.

Osimhen olmazsa zaten senin yazdigin sag bek, stoper ve diger transferlerin pek de onemi kalmiyor. Cunku takimin yarisi Osimhen zaten.

Galatsaray'da bütçe falan bitmez ya. Bakmayın siz söylemlere renkdaşların dediği gibi 20 milyar borcu olan bjk batmıyorda GALATASARAY mı batacak

Bence Sara'ya teklif yok. Baris'i da bu adamlar 20 milyon'un uzerine satamazlar. Erden Timur olmasa Boey'i de 15 e falan veriyorlardi. Bunlar ne futboldan ne de ticaretten anliyor.
Erden Timur ve Ergin Ataman Bu klübün başına geçmeli. Bakın bakalım o zaman saçma sapan transferler komsiyonlar dönüyormu?

Ptesi sokarım BB'ne, limitine 75 peşin verip alalım diye çıldırmaya hazır mısınız?
Şahsi fikrim, Kökçünün 30 milyon olduğu şu piyasada, Osime 75 i geçen hafta vermiştim şuan idmandaydı. Osim şuan Ts yi bile istese, Ts başkanı gider bulur yatırır o parayı alır yarın indirir Osimi. Adam geçenlerde aynını söyledi zaten. Koç değil 75, 100 bile verir. Adalı karakterini bile satar böyle bir durumda onu almak için. Napoli başkanına boşuna sövüyonuz. Adam sonuna kadar haklı. 6-7 aydır sağda solda artist artist alacam diye konuşursan, adam gel de al bakalım der.

Bazı İtalyan haberlerinde teminat ulaşmadı haberlerini de anlamıyorum. Olay şöyle olmaz mı? Sen resmi teklifini yaparsın teminatlı diye, karşı taraf kabul eder ondan sonra sözleşme hazırlanırken sen de teminatı hazırlarsın ve teminatı teslim edince sözleşme imzalanır. Böyle olmaz mı mantıken?
Ya It oglu it teminati ayarladigimizi görmek istiyor onada inanmiyor belgeyi goster diyor. Yada bir dezenformasyon ve bilgi kirliligi var ikiside olabilir ama ben ikinciye daha yakınim.

Bu osimhen işi de bizim yönetimin çok hoşuna gitti yalnız. Onun kararını bekliyoruz ayağına en güzel yaptıkları şeyi yaptılar yani hiç birşey yapmamayı.

Teminatın hazırlanması hızlandırılmış şekilde en erken 2 3 gün alıyor. En fazla 1 hafta. Yani teminat geldi gelmedi haberlerini çok sallamayın.

Videosu çok eski. Ligde 25 maçta 2 gol 2asist yapmış Belçika'da, fizikli bir eleman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt