Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen bizle olduğu sürece seve seve satacak. Parası yok Napolinin transfer için o paraya ihtiyaçları var

sorloth ayarında isim lazım romulo, david falan bunlar daha pişecek oyuncular biz oyuncu yetiştirebilen bi takım değiliz anca icardi'nin arkasına olur bunlar

Sörloth maç boyu 10 kalori bile yakmıyor atletico madridlileri kanser etti bu sene ha bu ligi cözer tozunuda atar ama taraftar osimhen gibi oraya buraya koşturan bir canavarı deneyimleyince sörloth kesmeyecektir bence icardi ile aynı profil bir oyuncu sörloth indir kafama bana bırak oyuncusu.

Gelecek rahat ol 100 milyonluk topçuyu kadro dışı mı bırakacaklar mecbur olduğumuzu bildikleri için dibine kadar zorluyorlar eninde sonunda alacağız.
Karşıda normal insan olsa katılırdım da ,yok işte. Renkdaş bu işin sonu 75 milyonu tek seferde vermeye gidiyor. Bu da ayrı bir sıkıntı olur

Sörloth maç boyu 10 kalori bile yakmıyor atletico madridlileri kanser etti bu sene ha bu ligi cözer tozunuda atar ama taraftar osimhen gibi oraya buraya koşturan bir canavarı deneyimleyince sörloth kesmeyecektir bence icardi ile aynı profil bir oyuncu sörloth indir kafama bana bırak oyuncusu.
sorloth ligin 2.yarısında çılgın attı nasıl kanser ediyor anlamadım iş yapar bu ligin topçusu

Yok arkadaş, bu kavukçu ve hatip görüşmelerde ne yapıp ediyorsa gram ilerleyemiyoruz bunların işin içine girdiği transferlerde. Resmen transferleri olumsuz etkiliyorlar. 1 senedir aynı filmi defalarca kez gördük
Hata 6 ay boyunca parası hazır evet dediği an alır geliriz demeleriydi. Nopoli başkanına sövüyoruz ama adam da salak değil biliyor tüm bunları görüyor da. Taraftarın sevgisini ilgisini de gördü. Ben olsam bende peşin verin alın derdim. Yüzde yüz hata yürütülen süreçte. Görşmelerin bu şekilde geçeceği besbelliydi. Adam zaten deli. Yönetim ya 75 i verip alacak, yada özür dileyecek hem Osimden hem taraftardan. Osimi de ortada bıraktılar, sen evet de seni alcaz dediler. Adam tüm gücüyle bastırıyor ama bizimkilerin eli kolu bağlı. Çok ama çok çok kötü yönettiler.

Geçen sene de böyleydi bu senede böyle seneye de böyle olcak.

Osimhen'e stil olarak en benzeyen oyuncu Strasbourg'daki Emegha 25-30m civarı istiyorlar, fakat ben Osimhen'i alacağımızı düşünüyorum yok şayet alamazsak zaten bizim yönetim Emegha gibi birini almak yerine saçma sapan Cuesta ayarı bir forvete 25-30 verir bu rezaletle yaşayamam

Bizim takımın başına kaliteli bir sportif direktör gelmeden bu transfer çilesi bitmez. Hala amatörce iş yapıyoruz

sorloth ligin 2.yarısında çılgın attı nasıl kanser ediyor anlamadım iş yapar bu ligin topçusu

Olay gol atması değil, herif durağan birisi press yok koşturma yok cezaalanında bekler durur, net bitirici forvet tarzı aynı adamdan var biz de zaten icardi. Atmasına atar osimhen etkisi vermez. Sonra besleyecek adam yok diye çemkirir dururuz.

Olay gol atması değil, herif durağan birisi press yok koşturma yok cezaalanında bekler durur, net bitirici forvet tarzı aynı adamdan var biz de zaten icardi. Atmasına atar osimhen etkisi vermez.
benim izlediğim sorloth bu tarz oynamıyordu gayette mücadeleci bi oyuncu ancak kim gelirse gelsin osimhen'in verdiği fizik kaliteyi veremez hele romulo falan ismi çok komik duruyor muani falan dense bi nebze anlamlandırabilirim

Bunu da bilmiyordum… Allah rahmet eylesin…

ts ounachu'dan sonra bir santrafor daha almış. brezilyalı 22 yaşında. felipe diye biri.

benim izlediğim sorloth bu tarz oynamıyordu gayette mücadeleci bi oyuncu ancak kim gelirse gelsin osimhen'in verdiği fizik kaliteyi veremez hele romulo falan ismi çok komik duruyor muani falan dense bi nebze anlamlandırabilirim
Şu alvarez tam bizim istediğimiz bir profil ama düşmez mümkün değil hayal : D inanılmaz calışkan bir herif, osimhen'e benzetiyorum 70 80 dakika koştururur oraya buraya. Muani, hojlunda buna yakın profiller ama osi bambaşka biri avrupa takımları neden tercih etmiyor anlamıyorum acaba bitiriciliği mi etken diyeceğimde hiç bilmiyorum bulunmaz hint kumaşı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt