Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takip ettiğimden değil(tabii ki haluktan daha az bilir galatasarayı)

ben kanal ne hale geldi merak ettim - baya baya bitmiş burası adam Soloya dönmüş.
Normal ama bitmesi ya o kanalı taşıyan haluk'du önemli haberlerin çoğu ondan çıkıyordu. Bjkli gokhan daha kendi takımından haber alamıyor kim niye haber ucursun bizden biri.

Oglum hep aynı haberler ya.yeter anladik.

Ben dolunay var diye buluşmaya gitmedm.cunku eski kiz arkadaşım stresli.

Oğlak dolunayı sonuç veriyo ama insanı yorar ve ugrastirir

görünüşe göre şu an bu transferi çıkmaza sokacak tek engel, gs'ın bu teminatı gösterebilecek koşullara teknik olarak sahip olmamasıdır.

o zaman şu soruyu sorarım,

gs bu teminatı gösterebilecek teknik koşullara sahip midir?

ya da kişisel kefaletler ile, gs'ın bu kurumsal tahhütü garanti edilebilir mi?

bence bu sorular etrafında dönelim. (bilen birileri yazarsa daha iyi olur).
olum teminat mektubu ve akredizartzurt u daha yeni öğrendim sen daha başka terimler sokuyorsun işin içine

hakan olayı olursa kiralık olur ağustos sonuna doğru bence

75 den düş ulan o zaman maliyeti Napoli. Gerçi adamlar banane der ben mi transfer yapacağım der. Neyse 48 saat demiş idi Metin Öztürk. Yarın olumsuz sesler yükselirse bilin ki geçmiş olsun. Osi ile ilgili yapacağım tek yorum bu.

taksitte anlaşmışsın teminatta anlaşamamışsın bana çok boş haber geliyor
orçuncuğum cafer aklınca benim efeye torpilli dememle dalga geçiyor

halbuki ben çağrı için hiç öyle birşey demedim

çıkar sahaya oynar görürüz

efenin torpilli olmasını kaldıramıyor
içden içe biliyor hepsi
Selam, valla Efe'yi çok kez izledim belki tekniği iyidir ama hırs yok azim yok Galatasaray futbolcusu olamaz, Çağrı 17 yaşında kendi yaş gurubunun üst seviyesine çıkıp u19 ile oynadı gol kralı oldu, ki sadece gol değil mesela yaşına göre üst düzey fiziği var, biz her zaman alt yapı oyuncuları çelimsiz diye eleştiriyoruz, yunus bile daha yeni futbolcu oldu, fiziği iyi olan çalışan Çağrı Balta'yı gömüp eleştirenlere savaş açarım Galatasaray'ımın potansiyelinin eritilmesine elimden geldiğince müdehale ederim

osi karar değiştirip başka bir yere ok demediği sürece bu işin bitmeme ihtimali yok

napoli de transfer yapacak o paraya ihtiyaçları var

5 m euro teminat mektubu mu olur la bu neymiş neyse Cuesta'ya 8 verdiğimiz yerde sudan ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt