Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafayı yemedik.

d.özbek daha önce ciddi miktarda yaptı bunu. çeşitli yöneticiler de kasa kolaylığı sağlamak adına bırak kefaleti, ceplerinden para bile koyup sonra faizi ile geri alıyorlar. bu yapılan bir şey.
Velicim adam 20 milyonu alana kadar kimbilir ne çekti. 75m var ortada, o kadar basit değil

Dostlar, acı gerçek, Napoli başkanı geri adım atmazsa, transfer gerçekleşmeyecek. Bu herhalde cepte. Geri adım atar mı peki? :red:

yaw arkadaş herifler forvet alacak ve paraya ihtiyaçları var

osimhen ben gsye gidicem dediği sürece vermekten başka şansları yok

biraz relax

Napoli’ye Cuesta, Frankowski, Jelert + 75m verelim bu iş bitsin

Osi only want Gala. Öyle veya böyle verecekler Osimizi bize napoli

Dostlar, acı gerçek, Napoli başkanı geri adım atmazsa, transfer gerçekleşmeyecek. Bu herhalde cepte. Geri adım atar mı peki? :red:

Şöyle bir gerçek var

Biz ülke tarihinde olmamış bir şekilde 75 öderiz diyorsak, bizden teminat istiyorlar ve biz olmaz deyip karşı taraftan geri adım atmasını bekliyorsak, iyice işkillenirler. Niye geri adım atsınlar?

Neyse nihayetinde biz bir çözüm buluruz, paniğe gerek yok.

Osimhen işi oldu ya dert etmeyin. Kale, sağ bek, sol stoper ve İlkay işlerinin olması lazım. Abdülkerim'le net pas pas oluruz.

Velicim adam 20 milyonu alana kadar kimbilir ne çekti. 75m var ortada, o kadar basit değil
20 m euroyu koyduğunda gs'ın gelir düzeyi belliydi. 3-5 m eurolara topçu alıyorduk.

şimdi ise kulüp tarihinin en büyük pastası kesilmek üzere.

haa adam insiyatif alır ya da almaz onu bilemem ama "kafayı mı yediniz" dediğin kadar absürt bir ihtimal değil, onu vurgulamak için yazdım.

Şöyle bir gerçek var

Biz ülke tarihinde olmamış bir şekilde 75 öderiz diyorsak, bizden teminat istiyorlar ve biz karşı taraftan geri adım atmasını bekliyorsak, iyice işkillenirler. Niye geri adım atsınlar?

Neyse nihayetinde biz bir çözüm buluruz, paniğe gerek yok.
Umarım lehimize sonuçlanır abi de, acı değil tatlı tecrübe olur :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt