- 22 Ağustos 2010
- 32.875
- 37.692
- 3.033
Dostlar, acı gerçek, Napoli başkanı geri adım atmazsa, transfer gerçekleşmeyecek. Bu herhalde cepte. Geri adım atar mı peki?
bir önceki mesajın için "osimhen için son mesajım" demiştin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostlar, acı gerçek, Napoli başkanı geri adım atmazsa, transfer gerçekleşmeyecek. Bu herhalde cepte. Geri adım atar mı peki?
Musap gibi oldunYahu haberi ve mevcut durumu yorumluyorum, yine ne oldu![]()
bir önceki mesajın için "osimhen için son mesajım" demiştin.
Velicim adam 20 milyonu alana kadar kimbilir ne çekti. 75m var ortada, o kadar basit değilkafayı yemedik.
d.özbek daha önce ciddi miktarda yaptı bunu. çeşitli yöneticiler de kasa kolaylığı sağlamak adına bırak kefaleti, ceplerinden para bile koyup sonra faizi ile geri alıyorlar. bu yapılan bir şey.
20 m euroyu koyduğunda gs'ın gelir düzeyi belliydi. 3-5 m eurolara topçu alıyorduk.Velicim adam 20 milyonu alana kadar kimbilir ne çekti. 75m var ortada, o kadar basit değil
Umarım lehimize sonuçlanır abi de, acı değil tatlı tecrübe olurŞöyle bir gerçek var
Biz ülke tarihinde olmamış bir şekilde 75 öderiz diyorsak, bizden teminat istiyorlar ve biz karşı taraftan geri adım atmasını bekliyorsak, iyice işkillenirler. Niye geri adım atsınlar?
Neyse nihayetinde biz bir çözüm buluruz, paniğe gerek yok.

Musap tan bizi sakınman lazım gitmeBen çok gerildim transfer bitene kadar forumu mu kapatsam