Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim, yurt dışı Banka zaten bize vermeyecek krediyi.. Bizim mektup alacağımız bankaya tahsis ettiği limiti kullanacak..
devlet bankaları bürokrasiyi express hızlandıramaz mı sence? ülkede malum her şey siyaset tabanlı işliyor. bir emre bakmaz mı o işin hızlanması sence?Ancak bu tutardaki bir teminat mektubunu hiç bir bankanın, hiç bir şubesi kendi insiyatifi ile kredi konusu yapamaz..
Çok büyük ihtimalle bu limit kredi komitesinin ya da yönetim kurulunun yetkisine girer.. Bu da sürecin zaman alması demek.. Önceden bu tutarda mevcut limitimiz yoksa bugün, yarın neticelenecek bir hadise değil maalesef..
Eyvah Osi iptalkabul görmez üst yönetimde
istediğin aracı bankayı (trden) sok
yauv adamlar 12 dönümlük zeytinlik araziyi 300 bin frank değerinde 100 bin franka kırdırmak istediler isviçrede
RET yedi
adamlar okadar korkuyorlar trden
gidin tr şubesinden halledin dediler
tam bir İtalyan aygırı bu sene bambaşka olucak bu adam çok iştahlı bir parlarsa var ya cl de es kaza bir iki gol atarsa 25 e starız italya’ya geriyeBilyolar malın iyisini çünkü
devlet bankaları bürokrasiyi express hızlandıramaz mı sence? ülkede malum her şey siyaset tabanlı işliyor. bir emre bakmaz mı o işin hızlanması sence?
normalde bu kadar sık zaman aralığında bu kadar sermaye arttırımı da normal değil ama devlet kulüplere müsamaha gösteriyor ya, onun gibi bir şey demek istiyorum.
tam bir İtalyan aygırı bu sene bambaşka olucak bu adam çok iştahlı bir parlarsa var ya cl de es kaza bir iki gol atarsa 25 e starız italya’ya geriye
Direkt Fabri ve Marzio Teminat mektupları bekleniyor demiş. Yani ana konu teminat.Osimhen transferinin sadece teminat mektubuna kaldığı varsayımı altında;
Eğer transfer gerçekleşmezse Levent Kolpgün kardeşim gibi adımın Eyüp KolpHas olarak değitirilmesini talep ediyorum..
Bu iş mektup nedeni ile dönmez arkadaşlar.. Şayet tek ihtiyaç duyulan şey teminat mektubu ise.. Başka saiklerden dönerse bilemem..
Teminat vermiyoruz diye bir çılgın çıkış yapmazsak Osi bizde.
Vallaha öyle ama bu sene ben umutluyum zaniden ilk defa bu kadar pozitif gördüm çocuğu canını dişine takmış saldırıyor idmanlarda1 maç iyi oynadı o da Fenere denk geldi, hem de tam maçıydı, normal![]()
Nike, bu ne olm?
Direkt Fabri ve Marzio Teminat mektupları bekleniyor demiş. Yani ana konu teminat.