Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim, yurt dışı Banka zaten bize vermeyecek krediyi.. Bizim mektup alacağımız bankaya tahsis ettiği limiti kullanacak..

kabul görmez üst yönetimde
istediğin aracı bankayı (trden) sok

yauv adamlar 12 dönümlük zeytinlik araziyi 300 bin frank değerinde 100 bin franka kırdırmak istediler isviçrede
RET yedi

adamlar okadar korkuyorlar trden

gidin tr şubesinden halledin dediler

Ancak bu tutardaki bir teminat mektubunu hiç bir bankanın, hiç bir şubesi kendi insiyatifi ile kredi konusu yapamaz..

Çok büyük ihtimalle bu limit kredi komitesinin ya da yönetim kurulunun yetkisine girer.. Bu da sürecin zaman alması demek.. Önceden bu tutarda mevcut limitimiz yoksa bugün, yarın neticelenecek bir hadise değil maalesef..
devlet bankaları bürokrasiyi express hızlandıramaz mı sence? ülkede malum her şey siyaset tabanlı işliyor. bir emre bakmaz mı o işin hızlanması sence?

normalde bu kadar sık zaman aralığında bu kadar sermaye arttırımı da normal değil ama devlet kulüplere müsamaha gösteriyor ya, onun gibi bir şey demek istiyorum.

Osimhen transferinin sadece teminat mektubuna kaldığı varsayımı altında;

Eğer transfer gerçekleşmezse Levent Kolpgün kardeşim gibi adımın Eyüp KolpHas olarak değitirilmesini talep ediyorum..

Bu iş mektup nedeni ile dönmez arkadaşlar.. Şayet tek ihtiyaç duyulan şey teminat mektubu ise.. Başka saiklerden dönerse bilemem..

devlet bankaları bürokrasiyi express hızlandıramaz mı sence? ülkede malum her şey siyaset tabanlı işliyor. bir emre bakmaz mı o işin hızlanması sence?

normalde bu kadar sık zaman aralığında bu kadar sermaye arttırımı da normal değil ama devlet kulüplere müsamaha gösteriyor ya, onun gibi bir şey demek istiyorum.

Tabi ki herşey mümkün.. Herşey bir telefona ya da ne bileyim kredi komitesinin ya da yönetim kurulunun ne kadar Galatasaraylı olduğuna bile bakabilir..

Osimhen transferinin sadece teminat mektubuna kaldığı varsayımı altında;

Eğer transfer gerçekleşmezse Levent Kolpgün kardeşim gibi adımın Eyüp KolpHas olarak değitirilmesini talep ediyorum..

Bu iş mektup nedeni ile dönmez arkadaşlar.. Şayet tek ihtiyaç duyulan şey teminat mektubu ise.. Başka saiklerden dönerse bilemem..
Direkt Fabri ve Marzio Teminat mektupları bekleniyor demiş. Yani ana konu teminat.

Teminat vermiyoruz diye bir çılgın çıkış yapmazsak Osi bizde.
maxresdefault (2).webp

Zaniolo'dan çok umutluyum, inşallah aklı tamamen burada kalmaktan yanadır. Herkese derman olduk buna da olalim

HER avrupa bankasının diyeceğini söyliyeyim sşze

getir 75 milyonu koy bankaya vergisinide öde sana teminatımı vereyim

geri kalan herşeyi unutun avrupa bankalarında

yüksek riskli işlere teminat vermek ve bankayı zarara uğratmak direkt hapislik olay
avrupada adamın gözünün yaşına bakmazlar

onun içinde hepsi dediğim gibi yapar

Direkt Fabri ve Marzio Teminat mektupları bekleniyor demiş. Yani ana konu teminat.

O zaman bu iş bitmiş demektir.. Söylediğim gibi teminat verilememesi nedeni ile transfer iptal olursa olası prestij kaybının bedelini kimse ödeyemez..

Burası bakkal dükkanı değil.. 75 milyon Euroluk bir işe kalkışıyorsan yönetim olarak en ince detayına kadar düşüneceksin..

zaniolo bir tek fb maçında iyi oynadı denemez bence ya.

ceza sahasında, kaleye yakın topla buluştuğu anlarda feci yıkıcı bir herif oluyor. barış'tan bile güçlü olabilir.

ancak kaleden uzakta, çizgide topu aldığında çok top eziyor malum.

doğru kullanılabilse, kendi de rolünü benimsese, kaleye en yakın noktada büyük güç olur zaniolo.

osi'nin etrafında 2. forvet gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt