Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
osi ye benzerlik
yoksa duyum mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla fotoyu ceken butun antreman kohnu tam oraya nasil denk getirdi etti o aciyi kovaladi bilmiyorum ama su foto bile bir ibare.Almışız site yorumladım
Bizim yönetim anca bunu alır mesajı mı var yaniOsimhen yoksa bununla devam gibi algıladım.
Şu an neredeyse hiçbir kulüp peşin harcama yapmıyorken bizim de yapmamamız doğal. Ayrıca 75 nakitimiz de tabii ki yok. Paramız yok söylemleri de bence doğru değil. Olmayan paranın neyiyle pazarlığa oturduk da adamlarla bilmem kaç görüşme yaptık ki? Demek ki paramız var, Napoli de bizden ya daha fazlasını almaya çalışıyor ya daha kısa sürede bu parayı bizden almak için zorluyor ya da dedikleri doğru ve teminat istiyorlar. Şu an gördüğümüz kadarıyla bizim öyle ya da böyle Osimhen'i alacak gücümüz de paramız da var. Paramızın olmaması mümkün değil. Birkaç güne Osimhen'i kadromuza katmış olacağız inşallahbizde para yok çok belli
Bizde gider darvin nunezi alırızbu transfer olmaz serbest kalma bedeli kalksın diye oyalıyor napoli kalktığı anda al hilale 100 m euroya satacaklar
Bizim beceriksizlerin oralara kadar davul zurnayla gidip bu işi beceremeyecekleri belliydi.Hayatinda vermedikleri para için teminat vermiyorlar , bunların amacı tamamen denedik işiydi zaten osi okey verince ne yapacaklarını şaşırdılar.Bastan aşağı istifa etsinler şimdi el ele
Banada alırız gibi geliyorda son dakika bir gol yemeyiz inşallahValla fotoyu ceken butun antreman kohnu tam oraya nasil denk getirdi etti o aciyi kovaladi bilmiyorum ama su foto bile bir ibare.
Foruma moral pompalamaya calisiyorum.
Zira 75 m luk(!)bir transferin 2 dakikada bitecegini dusunuyorlar heyecandan. Turkiye takimiyiz hatirlatmak alzim ekonomiyi duzeni biraz.
1 ay oncesine kadar osinye tripleniliyordu "hadi arkadas sende uzatma" diye.
Napoli bizim yonetimin hatasini yapmaz, keremi ucuza biraktigimiz gibi adam mi birakacak. Kendilerine en fazla yarayan formulu zorluyor onlarda.
Bu kadar basit(yonetim seviyesinde basit degil tabi ama eyvah modunu anlamiyorum pek)