Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk bankasını kabul etmiyormuş haberi var şimdide , teminatın illaki internasyonel bir banka olmasını istiyorlarmış

Buchiye çok kafa yormayın geçen sene de osimhenin çıkış maddesi var diyordu

Victor Osimhen Çalhanoğlu. Delleniyorlar bizim için

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Almışız site yorumladım
Valla fotoyu ceken butun antreman kohnu tam oraya nasil denk getirdi etti o aciyi kovaladi bilmiyorum ama su foto bile bir ibare.

Foruma moral pompalamaya calisiyorum.

Zira 75 m luk(!)bir transferin 2 dakikada bitecegini dusunuyorlar heyecandan. Turkiye takimiyiz hatirlatmak alzim ekonomiyi duzeni biraz.

1 ay oncesine kadar osinye tripleniliyordu "hadi arkadas sende uzatma" diye.

Napoli bizim yonetimin hatasini yapmaz, keremi ucuza biraktigimiz gibi adam mi birakacak. Kendilerine en fazla yarayan formulu zorluyor onlarda.

Bu kadar basit(yonetim seviyesinde basit degil tabi ama eyvah modunu anlamiyorum pek)

Ulan para cash olacak yüzüne çarpacan Napoli başkanının 75 İ dımdızlak kalacak

Pesimist bir tarafim vardir -beklentiyi ufalt, istemedigim sonuc olursa az kafaya takarim diye.

Osi konusunda ama optimist olan nadir 5 6 kisiden biriyim galiba.

Napoli yonetimi yerinde olsaniz , benzer politka yuruturdunuz. Maksimum kazanc ve cabuk para icin. Herkes hatipoglu degil beyler.

bizde para yok çok belli
Şu an neredeyse hiçbir kulüp peşin harcama yapmıyorken bizim de yapmamamız doğal. Ayrıca 75 nakitimiz de tabii ki yok. Paramız yok söylemleri de bence doğru değil. Olmayan paranın neyiyle pazarlığa oturduk da adamlarla bilmem kaç görüşme yaptık ki? Demek ki paramız var, Napoli de bizden ya daha fazlasını almaya çalışıyor ya daha kısa sürede bu parayı bizden almak için zorluyor ya da dedikleri doğru ve teminat istiyorlar. Şu an gördüğümüz kadarıyla bizim öyle ya da böyle Osimhen'i alacak gücümüz de paramız da var. Paramızın olmaması mümkün değil. Birkaç güne Osimhen'i kadromuza katmış olacağız inşallah

Bizim beceriksizlerin oralara kadar davul zurnayla gidip bu işi beceremeyecekleri belliydi.Hayatinda vermedikleri para için teminat vermiyorlar , bunların amacı tamamen denedik işiydi zaten osi okey verince ne yapacaklarını şaşırdılar.Bastan aşağı istifa etsinler şimdi el ele

Bizim beceriksizlerin oralara kadar davul zurnayla gidip bu işi beceremeyecekleri belliydi.Hayatinda vermedikleri para için teminat vermiyorlar , bunların amacı tamamen denedik işiydi zaten osi okey verince ne yapacaklarını şaşırdılar.Bastan aşağı istifa etsinler şimdi el ele

hakikaten insanı yönetimi savunacak duruma getiriyorsunuz

karşında avrupanın tamamının illallah ettiği oç var

tarihte görülmemiş bir paraya çıkılmış

yönetim ne yapsın daha uğraşıyor işte

yönetim 3 ay önce 75 veremeyiz dese ne kaybederdi ki denedik olmadı işine girsin

Valla fotoyu ceken butun antreman kohnu tam oraya nasil denk getirdi etti o aciyi kovaladi bilmiyorum ama su foto bile bir ibare.

Foruma moral pompalamaya calisiyorum.

Zira 75 m luk(!)bir transferin 2 dakikada bitecegini dusunuyorlar heyecandan. Turkiye takimiyiz hatirlatmak alzim ekonomiyi duzeni biraz.

1 ay oncesine kadar osinye tripleniliyordu "hadi arkadas sende uzatma" diye.

Napoli bizim yonetimin hatasini yapmaz, keremi ucuza biraktigimiz gibi adam mi birakacak. Kendilerine en fazla yarayan formulu zorluyor onlarda.

Bu kadar basit(yonetim seviyesinde basit degil tabi ama eyvah modunu anlamiyorum pek)
Banada alırız gibi geliyorda son dakika bir gol yemeyiz inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt