Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerizekali serefsiz başkanları vermiyorum diyip kapatabilir. Adamda beyin yok. Sıkıntı var.

Tamam biraz sabredin yahu. 7 aylık mısınız hepiniz. Kimsenin olumsuz birşey söylediği yokken pazarlık aşamasında daha olumsuz kasıyorsunuz…

Mevzu buraya doğru gidiyor
CvHjeWyW8AAuCqp.jpg

Karsimizda normal bir insan olsa eninde sonunda alırız dersin ama bu dengesiz malın vermiyorum diyip gemileri yakma ihtimali var.

Biraz daha zorlasak "di caprio ve tayfasi napoli baskaninin bilincaltina inception uygulamzsa bu transfer yatacak" moduna girecek forum:)

75e çıkmak zaten başlı başına büyük olay ben osimheni kullanıp 60lara çekeriz diye düsünüyodum seve seve verecekler osimheni baska sansları yok. Köle degil bu adam serefsiz araplar b.k yesin

Bu haluk cidden diğer muhabirlerden farklı bir kaynağa sahip. Herkes bitmek üzere minvalinde konuşurken haluk temkinli konuşuyordu bu konuda
Duymak istediğimizi söyleyenlere inanmak daha kolayımıza geliyor. 75 milyonluk operasyonun bizim çapta kulüp için kolay olması beklenemez zaten olay taksit garanti işine kaldıysa bitecek bir şekilde.

Napoli ve Galatasaray el sıkışmak için göz göze geldiler. Ama el sıkışma henüz gerçekleşmedi.

Osimhen transferinde Galatasaray ve Napoli arasında hassas müzakereler bugün devam edecek. (Il Mattino)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt