- 30 Temmuz 2009
- 12.353
- 6.604
- 1.823
Ben başkanın açıklamalarını "teminat istiyorlar ama öyle bir şey Galatasaray'ı mali açıdan riske sokar. İşin ucunda Osimhen bile olsa bu riske girmeyiz" diye anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moise Kean?Umarim yatar osimhen bi an önce
Umrumda bile degil.fb alir insallahMoise Kean?
O topu senin kalene sokayım kelHaluk Yürekli: "Her şey son noktaya gelmiş 75'de vermişsin top çizgide artık bu işin bitmesi gerekiyor."
Hali hazırda 75 milyonun olsa dahi gidip de nakit harcamazsın. Bunu hiçbir kulüp yapmıyor, yapmaz da zaten. Mantıklı değil. Para içinde boğulan EPL takımları bile ödeme planı yapıp teklifler sunarken Galatasaray'ın masaya cash 75 bırakmasını beklemek komiklikten de öte saçmalıkMillet nedense herseyi bir oyun gibi görüyor, gerçek hayattan uzak, zorluklari hiçe sayip konusuyorlar.
Bizim hazirda 75m yokken, bu transferin kolay olmamasi çok normal ve adamlarinda bu paralari hazirda olmayan, rekor transferlerinin x.3,5 olan bir kulubün teklifinden garanti istemeleride normal. Ben problem görmüyorum simdilik.