Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben başkanın açıklamalarını "teminat istiyorlar ama öyle bir şey Galatasaray'ı mali açıdan riske sokar. İşin ucunda Osimhen bile olsa bu riske girmeyiz" diye anladım.

Ben artik rahatlatmayacagim.bana ne.ben karamsar olursam onunu alamazsiniz bu isin.benim nazarim da degiyo yapmayın o yuzden

Bugün de Osimhen için olumlu bir haber gelmezse kendi adıma bu transferde beklentimi en minimize hale getireceğim üzülmemek için.

3 aydır söylediği sözleri nasıl olumsuz olarak yorumladınız her sorduklarinda aynisini diyor zaten

napolililer bizimle taşşak geçmeğa başlamışlar teminat weremiyoz diye

Haluk Yürekli: "Her şey son noktaya gelmiş 75'de vermişsin top çizgide artık bu işin bitmesi gerekiyor."

Millet nedense herseyi bir oyun gibi görüyor, gerçek hayattan uzak, zorluklari hiçe sayip konusuyorlar.

Bizim hazirda 75m yokken, bu transferin kolay olmamasi çok normal ve adamlarinda bu paralari hazirda olmayan, rekor transferlerinin x.3,5 olan bir kulubün teklifinden garanti istemeleride normal. Ben problem görmüyorum simdilik.
Hali hazırda 75 milyonun olsa dahi gidip de nakit harcamazsın. Bunu hiçbir kulüp yapmıyor, yapmaz da zaten. Mantıklı değil. Para içinde boğulan EPL takımları bile ödeme planı yapıp teklifler sunarken Galatasaray'ın masaya cash 75 bırakmasını beklemek komiklikten de öte saçmalık

Insallah fb asensio ve gruseandi alir.sizde izlersiniz bol bol

Teminat olayı neden bu kadar büyük hadise, idrak edemiyorumz işin içinde olmadığımzdan. Kulübe yansıması ne ki bunun. Kimine göre bb den dolayı teminatı anca aylar sonra çıkarsak verebiliyorsunuz. İş böyle ise nasıl ok çıkacak Napoliden?

Para da anlaşamasak olumsuz bakışları anlayacam da, bi teminat mektubu yüzünden yatacak diye olumsuzluğa düşenleri anlamak imkansız.

Şahsi kefalet verirler yine olur, burdan dönmez bu iş. Dönme ihtimali % 10 filandır, o da Napoli Başkanının karaktersizliğinden olur.

Her şey güzel olacak..

Anlık hatip
268e455eb51267712107589cedf2b086b858c2a4.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt