Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.506
- 58.771
- 3.383
mete ağabey sana güzel bir avatar çözelim yav15 milyonluk ilk taksiti kamyonlardan dökülen bozuk paralar eşliğinde Napoli'ye ödeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mete ağabey sana güzel bir avatar çözelim yav15 milyonluk ilk taksiti kamyonlardan dökülen bozuk paralar eşliğinde Napoli'ye ödeyelim.
teminati verseydik planlarini bozacakmiydik renktasTeminat tamamen oyalama taktiği serbest kalma bedelini ortadan kaldırıp pazarlıklarla istenen ücreti arttırma çabaları var
hiçbir önemi yokTeminat tamamen oyalama taktiği serbest kalma bedelini ortadan kaldırıp pazarlıklarla istenen ücreti arttırma çabaları var
Osimhen imzayı attığı vakit onu yapayım.mete ağabey sana güzel bir avatar çözelim yav
Dostum sen sarayı izlediğine emin misin?Anguissa, Partey, Kante ne bileyim şu milanda ki loftus cheikh fark yaratsn adamlar bu ülkede
bana trde 1 tane temposuz sağa sola pas verip efsaneleşen bir ortasaha söyleyin YOK
bakın bizde sarada tam olarak kimsenin içine sinmiyor
kendimizi kandırıyoruz sadece
ama torreira ve lemina için tapınıyoruz
niye güçlüler, hırslılar savaşıyorlar boş boş paslaşmazlar sırf istatistik kasmak için
Fatih hocaya eren derdiyok , Okan hocaya 75 milyonluk forvet.Para varken bile çözemiyoruz.fatih hocamız olsa basimizda,napoli forvet almadan osimheni satmazdı kesin.8 eylule kadar beklerdik
İyi isimler alıyor 4 takımda. Katarlıların bu isimlere çerez parası vermesi rezillik. 2017’deki gibi 500 milyon €‘luk bir yayın hakları anlaşması imzalasak 6. büyük lig oluruz şu an. Futbola ilgi tavan ciddenBelçika’dan forvet de almışlar
Puertas pembe götlü falan ama yetenekli çocuk
Ödeme konusunda garantiyi sağlayamadığımız için görüşmeler durmuş.
Senin ben kafanı seveyim Orkun Cockçu.
Ödeme konusunda garantiyi sağlayamadığımız için görüşmeler durmuş.
bende böyle düşünüyorum sanki bana mantıklı hareket ediyolar gibi geldiTrabzonum bjknin önüne geçer kadroda(trabzonluyum)
Zaten...neyse bu konuda geleceğini sanmiyorum osimhenin8 i ben açayım dediğimde
BIDI BIDI edilmişti
Dostum sen sarayı izlediğine emin misin?
@sercanhamzaolu : "Kyle Walker süreci şöyle gelişti. Fenerbahçe, Kyle Walker'ı istedi. Jose Mourinho da bizzat oyuncuyla görüştü ve takımda görmek istediğini söyledi. Hatta Mario Branco görevdeyken de Kyle Walker ismi masadaydı. Kyle Walker uzun süre Fenerbahçe'ye olumlu geri dönüş yapmadı. Bunun üzerine Jose Mourinho yapılan bir toplantıda 'Kafası çok karışık. Demek ki Türkiye'ye gelmek istemiyor. Beklemek istiyor ama bizim son ana kadar bekleyecek durumumuz yok' dedi. Sonrasında Fenerbahçe teklifini geri çekti. Mourinho da vazgeçti."
Korsan mevzuları bitmezse imkansız artık o rakamlar. Dünyanın her yerinde yayın anlaşmaları geriye gitmeye başladı.İyi isimler alıyor 4 takımda. Katarlıların bu isimlere çerez parası vermesi rezillik. 2017’deki gibi 500 milyon €‘luk bir yayın hakları anlaşması imzalasak 6. büyük lig oluruz şu an. Futbola ilgi tavan cidden