Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anguissa, Partey, Kante ne bileyim şu milanda ki loftus cheikh fark yaratsn adamlar bu ülkede

bana trde 1 tane temposuz sağa sola pas verip efsaneleşen bir ortasaha söyleyin YOK

bakın bizde sarada tam olarak kimsenin içine sinmiyor
kendimizi kandırıyoruz sadece

ama torreira ve lemina için tapınıyoruz

niye güçlüler, hırslılar savaşıyorlar boş boş paslaşmazlar sırf istatistik kasmak için
Dostum sen sarayı izlediğine emin misin?

Belçika’dan forvet de almışlar

Puertas pembe götlü falan ama yetenekli çocuk
İyi isimler alıyor 4 takımda. Katarlıların bu isimlere çerez parası vermesi rezillik. 2017’deki gibi 500 milyon €‘luk bir yayın hakları anlaşması imzalasak 6. büyük lig oluruz şu an. Futbola ilgi tavan cidden

Bu Napoli denen eski Bizans kolonisinin, bu italyanın nevşehirinin yaptığı kahpelikler bana boynuzları olan paralı bir züppenin bu işin içinde parmağı olduğunu düşündürüyor. Koç döneminde fenerin elif elmas ve vedat muriçin transfer süreçlerinde napoliyle ne işler çevirdiğini cümle alem biliyor. Bu y*wşaklar osimhen transferinin yatması için elinden geleni yapmıyorsa fenerli olayım.

Dostum sen sarayı izlediğine emin misin?

işim olmasa sakatlıkdan sonra ki maçlarda maç içinde tek tek yazılan yorumları maç başlıklarında atardım sana istersen

duran topuna okim ama maç içinde çok kaybolur oldu hele öne atıldığında çoğu maçda silindi gitti

iyi bir teklif gelse hemen satardım açıkcası

torreira ve leminanın önğne daha kreatif bir adam oynasın isterim

Bunlarda Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse mutlaka alır salaklığından bir türlü vazgeçemiyorlar yaw. Adam reddedince, fener vazgeçti diye haber yapıyor
@sercanhamzaolu : "Kyle Walker süreci şöyle gelişti. Fenerbahçe, Kyle Walker'ı istedi. Jose Mourinho da bizzat oyuncuyla görüştü ve takımda görmek istediğini söyledi. Hatta Mario Branco görevdeyken de Kyle Walker ismi masadaydı. Kyle Walker uzun süre Fenerbahçe'ye olumlu geri dönüş yapmadı. Bunun üzerine Jose Mourinho yapılan bir toplantıda 'Kafası çok karışık. Demek ki Türkiye'ye gelmek istemiyor. Beklemek istiyor ama bizim son ana kadar bekleyecek durumumuz yok' dedi. Sonrasında Fenerbahçe teklifini geri çekti. Mourinho da vazgeçti."

İyi isimler alıyor 4 takımda. Katarlıların bu isimlere çerez parası vermesi rezillik. 2017’deki gibi 500 milyon €‘luk bir yayın hakları anlaşması imzalasak 6. büyük lig oluruz şu an. Futbola ilgi tavan cidden
Korsan mevzuları bitmezse imkansız artık o rakamlar. Dünyanın her yerinde yayın anlaşmaları geriye gitmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt