Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet iyi bir seviyeye geldik gibi şuan ekonomide ancak tarihimizde bazı fiyaskolarda yok değil malesef. Ilk kez bu denli yüksek seviyeye çıkacağız bonservis ödemesinde. Empati yapınca bize bir miktar tırnakçı muamelesi yapmalarını mazur görüyorum.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Barış giderse gelen para ile Sane tarzı bir transfere daha hazır olalım derim sıcak para girişi ile elimiz güçlenir Gardi reis gerekeni yapar

Gelirlerin belirli yüzdesi bloke hesapta oluyordu bu BB muhabbetinde. Sermaye artışının ve BB çıkışının 2-3 haftası var. Belki de bu süreç bekleniyor çünkü sermaye artışında 80 milyon euro gelecek 30-35 BB, 10 vergi kalanı 25-30 bonservis- menajer vb. ödemeler için. O sürece de uzayabilir o yüzde gibi geliyor çünkü o zaman elinde iyi para olacak ve gelirlerin bloke hesap vb. kalkacak.
2-3 hafta bekleyemeyiz malesef. Zaten çok bekledik osimhen için, o saatten sonra transfer işi sarpa sarar

Osimhen olayında yonetimi suçlamıyorum 75 vermişler zaten imkansız transferin hayalini kurduran da onlar bu süreç uzayacak gibi gorunuyor olmazsa Osimhen için üzülürüm ancak yine olmazsada iyi transferler yapacağımızı düşunuyorum.

Şu oyuncuyu almaya gidip alamama olayının boku çıktı yalnız bizde.

Davulla zurnayla seyahat işine artık son verirlerse iyi olur.

Bir yönetici veya yetkili, duyurarak gidiyorsa bitmeden dönmeyecek.

Geçen sene Avrupa turu yapıp Jelertle Sarayı 35 bons verip anca alabildiler, hala akıllanmıyorlar.

Bügün oldu oldu yoksa yarin teklifimiz 50 milyon olacak, napoli begenmese ertesi gün 45 olacak isinize geliyorsa deriz, dünyada baska forvet mi yok. Bizim yönetimde yalan haber sizdirmasi gerek bol bol, osi olmazsa x futbolcuya teklif göturulecek diye.

Neye dayanarak bilmiyorum ama göykeres haberleri çıktı bile

Şu oyuncuyu almaya gidip alamama olayının boku çıktı yalnız bizde.

Davulla zurnayla seyahat işine artık son verirlerse iyi olur.

Bir yönetici veya yetkili, duyurarak gidiyorsa bitmeden dönmeyecek.

Geçen sene Avrupa turu yapıp Jelertle Sarayı 35 bons verip anca alabildiler, hala akıllanmıyorlar.
Aysal döneminde kapa görüşmeye başladığımızı bildirip alamazdık. Bunlarda başka versiyonu.

Güvenilir muhabir mi kaldı bi de.osimhen Gs demiş gece gündüz

hala zurna juve diyo.juvede para var sanki.sanchoyu alamadılar daha

Aysal döneminde kapa görüşmeye başladığımızı bildirip alamazdık. Bunlarda başka versiyonu.

O dönem bizimkilerin saçmalamasıydı ya, ilgilendiğimiz herkesi kap'a bildiriyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt