Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzuyu tam olarak anlamadım ama teminat mevzusunun bu kadar dillenmesi iyi bir şey değil.

Dünyada en çok davası olan kulüpler Türk kulüpleri zaten, vermek istemiyorlar oyuncularını bize.

Bunu kıracak bir fırsat vardı ve bu konu sakız gibi uzarsa hoş olmaz.

Teminat işi zor bir iş değil, bizimkilerin vermek istemediği belli, verecek olsak çoktan hallolurdu.
Haluk Yürekli: GS teminat veremiyor dedi BB yüzünden o yüzden çıktı biraz da bu işler. Bir de Napoli teminatı Avrupa bankalarından istiyormuş sanırım bu da Tansel'in söylediği.

kötü yönettiler yine süreci bence kartları çok açık oynadılar. Osimhen evet desin alırız demeleri hataydı. İcardi sürecinde hep çok zor ama uğraşıyoruz deyip deyip aldı erden timur sonunda. Bu sefer ipleri çok teslim ettik
Sorun teminat ise ve bunu sağlamayıp transferi yapamazsak yönetim hatalı.

Fakat teminat değil de daha garanti ödeme yöntemi veya taksit sayısını düşürmek gibi niyetleri varsa pazarlık süreci derim. Napoli de ün yapmış bir takım pazarlık konusunda. Geçen sezon Osimhen boşuna düşmedi buraya. Ben hala buradayım şimdilik.

Diğer yandan H. Yürekli'nin daha ilk günden teminat verilmeyecek demesi de aklıma gelince yabancı medyanın haberleri gerçek mi diye soruyorsun. Neyse 1-2 gün daha durumu takip edeceğiz mecbur.

75 milyonu 5 takside bölmek istiyorsan teminat istemelerini de yadırgamayacaksın tabi. Rekor bir ücret zaten bu ülke için.

Çoban Atatürk stadyumumu olacak şimdi

orayı yakarlar bu isimle

Juventus gözcü olmuş bizi izliyormuş napoliylen

Napoli salak degildir heralde ayni paraya rakibine verecegine bize verir. Zaten osi reddetmis juveyi. Ortalığı kızıştırıyor napoli.

Haluk Yürekli: GS teminat veremiyor dedi BB yüzünden o yüzden çıktı biraz da bu işler. Bir de Napoli teminatı Avrupa bankalarından istiyormuş sanırım bu da Tansel'in söylediği.
BBnin kulüplerin kararında söz hakkı var evet finansal kontrol onlarda da engel bu mu bilmiyorum.

75 veriyor teminat mektubu veremiyor olayını dışarıdan bakan gelirleri yok, laf olsun diye teklif yapıp almaya çalışıyorlar anlamı çıkarıyor, her yerde haber oldu falan saçmalık.

Osi işinin olmama ihtimali olma ihtimalini geçmiş gibi. Sad.

Napoli salak degildir heralde ayni paraya rakibine verecegine bize verir. Zaten osi reddetmis juveyi. Ortalığı kızıştırıyor napoli.
Zaten haberde bisey yok.juventus gelişmeleri takip ediyormuş

Juventusun para konusu da ayrı mesele.hazir para yok onlarda.vlahovic satışı bekliyorlar.sanchoyu hala alamadılar maaş yuzunden

Bunlar Ağustosta BB için kullanılacak paranın peşinde galiba o parayı bize verine getirecekler.

Artık senlik bi durum kalmadı.rahat ol.hersey olumsuz çünkü

Seni görmüyoruz
Olm ben Osimhen olmayacak diye bu kadar sinir oldum, çünkü çok heveslendik. Olumsuz kasmak keyfimden mi, olumlu haberler olsa neden olumsuz kasayim. Neyse

blöf yapıyoz rt atın

Bu adam blöfü yer mi?

1.webp

maddi olarak güçlüyüz ama yönetim olarak aşırı zayıfız .Bence yönetim istifa etmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt