Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de Napoli ile anlaşma zemine yakın değilsen neden gittin. Rezil olmaya mi. Çok saçma bir süreç oldu da, lehimize kapanır konu umarım.
Çok açık seçik hareket ediyoruz transferde sürekli. fb ve bjk bi kısmını gizli yapabiliyor en azından. Bizim en ufak ayrıntıya kadar herşeyimiz anında medyaya düşüyor

Serbest kalma maddesinin son günü 15 Temmuz olsa ne olur yav? Zaten nakit 75 verip alamıyoruz ki. Bizden başka talip de yok, oyuncu da bize gelmek istiyor. Lavuk İtalyanlar aklınca taraftarın yönetime baskı yapmasını sağlamaya çalışıyorlar, panik yapıp peşinatı arttırsınlar diye.
Amaçlarına ulaştılar da

Ben peşinat artsın diyorum

Çok açık seçik hareket ediyoruz transferde sürekli. fb ve bjk bi kısmını gizli yapabiliyor en azından. Bizim en ufak ayrıntıya kadar herşeyimiz anında medyaya düşüyor
Bjk başkanı Portekize gitti geldi, Orkunu aldılar. Biz genelde patliyoruz

Diğer alternatif ödeme durumlari nasıl olacak ki?

15 yerine 25 vereceğiz herhalde ikna icin

bunlar yalancı işte yav günlerdir diyorum ben , yönetim de yalan söylüyor böyle haberleri görünce daha da sinir oluyor insanlar.75 milyon için istendi bizden teminat , bundan sonra 50den aşağı adam almayacağız herhalde de millet bizden teminat istesin.En pahalı transfer sara , ona da 18 verdik ne parası harcıyoruzki buna verirsek teminat istesin bizden millet

Olmazsa alternatif de yok. Moratayi zorla tutacağız gibi ama gitmek istiyor, verim alabilecek miyiz, zor.

Ne kadar çok peşinatı arttırırsak diğer transferler de o kadar zora gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt