Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.334
- 17.979
- 2.228
şifonun defansı 0 orkun gene az çok basıyor ama şifonun teknik orkundan daha iyi bence ama duran topların kullanılmasında orkun şifodan iyi benceOrkunda 8-10 arası abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şifonun defansı 0 orkun gene az çok basıyor ama şifonun teknik orkundan daha iyi bence ama duran topların kullanılmasında orkun şifodan iyi benceOrkunda 8-10 arası abi
Çok açık seçik hareket ediyoruz transferde sürekli. fb ve bjk bi kısmını gizli yapabiliyor en azından. Bizim en ufak ayrıntıya kadar herşeyimiz anında medyaya düşüyorİyi de Napoli ile anlaşma zemine yakın değilsen neden gittin. Rezil olmaya mi. Çok saçma bir süreç oldu da, lehimize kapanır konu umarım.
Doğruşifonun defansı 0 orkun gene az çok basıyor ama şifonun teknik orkundan daha iyi bence ama duran topların kullanılmasında orkun şifodan iyi bence
Amaçlarına ulaştılar daSerbest kalma maddesinin son günü 15 Temmuz olsa ne olur yav? Zaten nakit 75 verip alamıyoruz ki. Bizden başka talip de yok, oyuncu da bize gelmek istiyor. Lavuk İtalyanlar aklınca taraftarın yönetime baskı yapmasını sağlamaya çalışıyorlar, panik yapıp peşinatı arttırsınlar diye.
Bjk başkanı Portekize gitti geldi, Orkunu aldılar. Biz genelde patliyoruzÇok açık seçik hareket ediyoruz transferde sürekli. fb ve bjk bi kısmını gizli yapabiliyor en azından. Bizim en ufak ayrıntıya kadar herşeyimiz anında medyaya düşüyor
Diğer transferlerin bütçesinden yer gerek yok. Mevcut şartlarla gelmiyorsa daha fazla zorlamanın da anlamı yok. O kadar da zengin değiliz.Amaçlarına ulaştılar da
Ben peşinat artsın diyorum
Bizim yöneticiler yurt dışına çıkana kadar transferler hep olumlu ilerliyor. Bizimkiler gidip bozuyor işiNe zaman Gardi’yi ekarte edip kendilerileri şov yapmaya kalksalar dona s.çıp geri dönüyorlar. Neden acaba?
Başka alternatif ödemeler gündeme gelmişDiğer transferlerin bütçesinden yer gerek yok. Mevcut şartlarla gelmiyorsa daha fazla zorlamanın da anlamı yok. O kadar da zengin değiliz.
Ben anlamadım bu işi. kim olduğu farketmeksizin aynı şeyi yaşıyorlar.Bizim yöneticiler yurt dışına çıkana kadar transferler hep olumlu ilerliyor. Bizimkiler gidip bozuyor işi
Şaşırdık mıVay arkadaş adamlar rezil oldu elleri bos dönüyor
Tüm dünyada nakit büyük problem. Napoli’nin isteğini araplar dışında kimse karşılayamaz.Başka alternatif ödemeler gündeme gelmiş
Sacha denen adamda yazmisti