- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Orkun çok muhafazakar,yemekler için bile sikinti ettigi falan soyleniyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NedirOrkunda durumlar baska
Yapma öyle. Hala bize gelme ihtimali var diye düşünüyorum.İlkay şerefsizi gördün mü Orkun’u bedavaya barcaya giderken gsli miydin
Kadayıflanınca gelir artık iyiceYapma öyle. Hala bize gelme ihtimali var diye düşünüyorum.
Portekiz yemekleri
Ülkemizde futbol olmasa birşeyin değişeceğini sanıyor musun ? Uyumakla alakalı birşey değil korkmakla alakalı bir durumManyak maaslar disinda topcu getiremiyoruz ulkeye. Yazik yaw. Tam hukumetin istedigi gibi gelisiyor hersey. Seyri guzel bir lig olsun olmasin antik Roma devri gibi at gladyatorleri sahaya millet cossun uyusun. Sonra klupler zora girdiklerinde hukumet kurtarsin. Ellerini mahkum biraksinlar. Neresinden bakarsan bak berbat bir duzen.
Başka işler döndü ve bunun sonucunu göreceğiz benceOrkun büyük ihtimalle yatışa çalışmadan top oynamaya geliyor bu arada hiç bir futbolcu benim tutuğum takımım diye tutturmaz absürt kolpasıyla asıl nedenini gizliyor. Başka türlü 24 ünde ki bir adamın tjkde ne işi var
Bu gece hiç Orkun’a üzülemem şu şartlar altında 100 sene yaşanır Portekiz’dePortekiz yemekleri
Karakteri
Aşırı muhazakar oluşu
Hoca ve kulüple sorunlar
Bence bu biraz yönetimle de alakalı. Orkunun en başta bize de haber yolladığını iddia edenler vardı. Belki dindar bir insandır ve türkiye'ye dönmek istiyordur bu yüzden. Bjk yönetimi sinyali alınca çok çabuk davranıp gidip adama yapıştılar işi bitirdiler. Bizim yönetim hep çok ağır transfer işlerindeorkun bizim tırt cimbomlulardan çok daha bjkliymiş bu arada helal olsun
Ben sadece şaşırdım Orkunun tercihine ve absürt geldi.Bu gece hiç Orkun’a üzülemem şu şartlar altında 100 sene yaşanır Portekiz’de