Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkun çok muhafazakar,yemekler için bile sikinti ettigi falan soyleniyo

Orkun büyük ihtimalle yatışa çalışmadan top oynamaya geliyor bu arada. Hiç bir futbolcu benim tutuğum takımım diye tutturmaz. Absürt kolpasıyla asıl nedenini gizliyor , Başka türlü 24 ünde ki bir adamın tjkde ne işi var.

Manyak maaslar disinda topcu getiremiyoruz ulkeye. Yazik yaw. Tam hukumetin istedigi gibi gelisiyor hersey. Seyri guzel bir lig olsun olmasin antik Roma devri gibi at gladyatorleri sahaya millet cossun uyusun. Sonra klupler zora girdiklerinde hukumet kurtarsin. Ellerini mahkum biraksinlar. Neresinden bakarsan bak berbat bir duzen.
Ülkemizde futbol olmasa birşeyin değişeceğini sanıyor musun ? Uyumakla alakalı birşey değil korkmakla alakalı bir durum

Abi biz ne garibanlıklar çektik yakın tarihte ya

2003-2007 arası dönem
2018-2021 arası dönem

Fb'nin şöyle iki üç sezonu oldu mu üst üste

Emre Akbaba ayarı bir transfer için iki ay bekleyip kırk takla attıkları

Biraz da şu acıları çeksin namussuzlar

Orkun büyük ihtimalle yatışa çalışmadan top oynamaya geliyor bu arada hiç bir futbolcu benim tutuğum takımım diye tutturmaz absürt kolpasıyla asıl nedenini gizliyor. Başka türlü 24 ünde ki bir adamın tjkde ne işi var
Başka işler döndü ve bunun sonucunu göreceğiz bence

Bjk risk aldı hem maliyetle hem yanlış planlama ile

Olcay,gokhan töre ,kerim frei gibi bi yapilanmaya gitmelilerdi

Gedsonu satarlarsa salih ozcana gidecekler

orkun bizim tırt cimbomlulardan çok daha bjkliymiş bu arada helal olsun
Bence bu biraz yönetimle de alakalı. Orkunun en başta bize de haber yolladığını iddia edenler vardı. Belki dindar bir insandır ve türkiye'ye dönmek istiyordur bu yüzden. Bjk yönetimi sinyali alınca çok çabuk davranıp gidip adama yapıştılar işi bitirdiler. Bizim yönetim hep çok ağır transfer işlerinde

Futbolcuların hepsi dindardır arkadaşlar Allah vergisi bir yetenekle normal bir insanın 1000 misli rahat hayat yaşıyorlar

fb ve bjk yeniden takım kuruyo bu arada

Trabzonlu olarak trabznu önde goruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt