Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keita icin siyahi oyuncu denmis galiba scout gsda abim yaziyodu o donem

Gervinho olmayınca geldi sanirim
Scout GS dedikleri çıkıyordu genelde. Benim hatırladığım o dönem Gervinho zateb Arsenal'e gitmişti. Keita Fil dişinin önemli oyuncularındandı ama biraz bencil ve son kararları kötü biriydi hatta Keita yeni yeni palazlanırken Batigol "Batistuta" ile tartışmış falan enteresan bir chardı hehe

Olumlama şu olur. Abdullah bey bugün dönmüş olabilirdi, belli ki umutlar hala var. Bunu olumlarız.

Bjk ceza çekerse biz hayli çekeriz. Tamam onlardan daha iyi durumdayız ama biz de ahım şahım değiliz. Ceza vs çekmez onlar da biz de i think
Ahahhaa ben baska minvalde dedim.cok tatlisin ya 😂

Bjk gereksiz riske girdi demiroren dönemi gibi

Lensleri aldiklari senenin sonunda cenk tosundan gelen parayı borçlara gömdüler

Bjk ceza çekerse biz hayli çekeriz. Tamam onlardan daha iyi durumdayız ama biz de ahım şahım değiliz. Ceza vs çekmez onlar da biz de i think
Biz şl'den para alacağız, gelirlerimiz bunların en az 5 katı vardır. Aynı kefeye konulacak takımlar değiliz, bjk 50 milyon bonservise harcayacak gelirlere sahip değil

City forumundan Elano zu GS transferi

Forumda o dönemden çok post var

Heriflerin büyük kısmı gitmesini istemiyomuş

Bir sürü yere yazılmış Arsenal, Werder Bremen, Köln, Hamburg, Zaragoza, Inter, Lazio vs. acayip fazla başlık var

Mark Hughes ile kavga etmişler sanırım

Biz şl'den para alacağız, gelirlerimiz bunların en az 5 katı vardır. Aynı kefwye konulacak takımlar değiliz, bjk 50 milyon bonservise harcayacak gelirlere sahip değil
Heis bir Türk kulübü de gidip 75 veremez mantıken yaw. Bu konuların TR'de geçerliği yok ya, halloluyor bir şekilde limit mimit vs gösterimlik sadece

Asıl sorun, doğru yönetilemezse uefa binecek tepeye

Bünyeye feci bir ismi hiç düşmemiş sürpriz transfer bombası şart

Hayırlı nöbetler hayırlı geceler hayırlı cumalar

jk olmayan parayı vaat ederek harcıyor iyi de biz olanı harcıyoruz yav @Hasan Çam reisti galiba. Bunlar 1milyar gelir açıkladı bizim ,ve fb gibi olmaya çalışıyor biz ise 8 milyar yazmıştı kökçünün konusunda katılıyorum ona.

G.Saray Jo'yu istemedi!

Milan Baros'a karşılık Galatasaray'a önerilen Jo için sarı-kırmızılı ekibin cevabı 'No' oldu.

şöyle bir haber vardı haha sonra Jo'da bizde oynadı

jk olamayan parayı vaat ederek harcıyor iyi de biz olanı harcıyoruz yav @Hasan Çam reisti galiba. Bunlar 1milyar gelir açıkladı bizim ,ve fb gibi olmaya çalışıyor biz ise 8 milyar yazmıştı kökçünün konusunda katılıyorum ona.
Ben de diyorum ki, uefa el atmazsa limit para borç vs meselelerini TR de çok gündemde olmasına gerek yok, yol bulunuyor. Uefa ciddi şekilde el atarsa men vs işleri can yakar ancak.

Heis bir Türk kulübü de gidip 75 veremez mantıken yaw. Bu konuların TR'de geçerliği yok ya, halloluyor bir şekilde limit mimit vs gösterimlik sadece

Asıl sorun, doğru yönetilemezse uefa binecek tepeye
Bir adama 75 milyon vermekte sorun yok mesele o transfer döneminde toplam nekadar para bonservise harcadığın. Mesela biz geçen sezon sadece yaz döneminde 50 milyon bonservise vermişizdir, fb daha fazla harcamıştır. Elinde 100 lira var diyelim onunla 2 parça pahalı eşya da alabilirsin 10 parça ucuz eşya da alabilirsin.

Bir adama 75 milyon vermekte sorun yok mesele o transfer döneminde toplam nekadar para bonservise harcadığın. Mesela biz geçen sezon sadece yaz döneminde 50 milyon bonservise vermişizdir, fb daha fazla harcamıştır. Elinde 100 lira var diyelim onunla 2 parça pahalı eşya da alabilirsin 10 parça ucuz eşya da alabilirsin.
Dediğim şey bu değil ki, buna ok zaten yaw

Ben bütçe konusunda Bjk nasıl veriyor vs konusunun çok konuşmaya gerek yok diyorum, cezalık durum olursa tek bjk ile kalmaz ne Fb ne biz çok iyi bütçe yönetimi yok üç büyüklerde

Son dk çıkar mı yav zaniolo gece yarısı haber olmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt