Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim şey bu değil ki, buna ok zaten yaw

Ben bütçe konusunda Bjk nasıl veriyor vs konusunun çok konuşmaya gerek yok diyorum, cezalık durum olursa tek bjk ile kalmaz ne Fb ne biz çok iyi bütçe yönetimi yok üç büyüklerde
Biz de diyoruz ki bizim bonservise 100 lira harcayacak gelirimiz var bjk'nin yok, en fazla 20 liraları vardır. 2 adama toplam 47 milyon bonservis verdiler

Biz de diyoruz ki bizim bonservise 100 lira harcayacak gelirimiz var bjk'nin yok. 2 adama toplam 47 milyon bonservis verdiler
Taksit vs yapıyorlardır onlarda belki? Bilemeyiz yani, kılıfı uydurulur, n'apabiliriz ki bu konu üstünde alıyorlar sonuç olarak :asd:

Serdar Adalı zaten acikca fb ve Gs ne yapıyorsa onu yapacağız dedi

Devir etkileşim devri. Kulüpler bir paylaşımdan bile milyonları götürüyor, yani artık gece hiçbir transfer açıklanmaz etkileşimin düşük olacağı zamanda. Geçti o işler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo kalırsa şöyle bir şey yapmak gerekecek

Maignan - Semedo - Davinson - Lucumi - Jakobs - Lemina - Torreira - Sara - Sane - Zaniolo - Icardi - Osimhen

Ya da kaleci, sağ bek yahut stoperde 2002 kontenjanından herifler bulunacak

Daha elde Morata, Sallai, Frankowski, Cuesta, Köhn, Nelsson, Jelert, Yusuf bi ton yabancı var, bunların hepsinin birden gideceğini maalesef pek sanmıyom

Zaniolo kalırsa şöyle bir şey yapmak gerekecek

Maignan - Semedo - Davinson - Lucumi - Jakobs - Lemina - Torreira - Sara - Sane - Zaniolo - Icardi - Osimhen

Ya da kaleci, sağ bek yahut stoperde 2002 kontenjanından herifler bulunacak

Daha elde Morata, Sallai, Frankowski, Cuesta, Köhn, Nelsson, Jelert, Yusuf bi ton yabancı var, bunların hepsinin birden gideceğini maalesef pek sanmıyom
ed :asd:

Biz de taksit yapıyoruz. Onlar olmayan paralarıyla yaz deftere diyor. Gelirleri bizim seviyemize gelmezse ayvayı yerler
Ayvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar, nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazım

Olan buruk bey avrupada 2002 Galatasarayi kadar da mı olamazsınız

Ayvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazım
Tabiki bize ne de gelirlerine göre değil borca girerek harcadıkları için ceza yemeleri şaşırtıcı olmaz.

Bjk ceza çekerse biz hayli çekeriz. Tamam onlardan daha iyi durumdayız ama biz de ahım şahım değiliz. Ceza vs çekmez onlar da biz de i think
Eğer denildiği gibi bu ayın sonunda BB'den çıkarsak hiçte Bjk ile aynı durumda değiliz. Hatta şuan bile bizim yıllık faiz giderimiz yıllık 600-700 milyon TL civarıyken(BB borcumuz 1.4-15 milyar TL seviyesinde), Bjk 1.3-1.5 milyar TL civarı(BB borçları 2.8-3 milyar TL seviyesinde). Bir de buna bizim gelirimiz ile Bjk'nin geliri arasındaki farkı da koyduk mu aramızda ciddi bir fark oluyor.

Ayvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazım
her hangi bi Çöküntü durumunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt