- 12 Haziran 2015
- 36.209
- 31.901
- 2.693
5. Haydar değil Victor Haydar mıydı abiYarın geliyor mu adaşım şimdi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. Haydar değil Victor Haydar mıydı abiYarın geliyor mu adaşım şimdi?

Biz de diyoruz ki bizim bonservise 100 lira harcayacak gelirimiz var bjk'nin yok, en fazla 20 liraları vardır. 2 adama toplam 47 milyon bonservis verdilerDediğim şey bu değil ki, buna ok zaten yaw
Ben bütçe konusunda Bjk nasıl veriyor vs konusunun çok konuşmaya gerek yok diyorum, cezalık durum olursa tek bjk ile kalmaz ne Fb ne biz çok iyi bütçe yönetimi yok üç büyüklerde
5. Haydar değil Victor Haydar mıydı abi![]()
![]()
Taksit vs yapıyorlardır onlarda belki? Bilemeyiz yani, kılıfı uydurulur, n'apabiliriz ki bu konu üstünde alıyorlar sonuç olarakBiz de diyoruz ki bizim bonservise 100 lira harcayacak gelirimiz var bjk'nin yok. 2 adama toplam 47 milyon bonservis verdiler

Biz de taksit yapıyoruz. Onlar olmayan paralarıyla yaz deftere diyor. Gelirleri bizim seviyemize gelmezse ayvayı yerler. Sadece borcu erteliyorlarTaksit vs yapıyorlardır onlarda belki? Bilemeyiz yani, kılıfı uydurulur, n'apabiliriz ki üstüne alıyorlar sonuç olarak![]()
edZaniolo kalırsa şöyle bir şey yapmak gerekecek
Maignan - Semedo - Davinson - Lucumi - Jakobs - Lemina - Torreira - Sara - Sane - Zaniolo - Icardi - Osimhen
Ya da kaleci, sağ bek yahut stoperde 2002 kontenjanından herifler bulunacak
Daha elde Morata, Sallai, Frankowski, Cuesta, Köhn, Nelsson, Jelert, Yusuf bi ton yabancı var, bunların hepsinin birden gideceğini maalesef pek sanmıyom

Bunlar yabancı listesi :dYunus ile Barış'a ne oldu yaw
Ayvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar, nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazımBiz de taksit yapıyoruz. Onlar olmayan paralarıyla yaz deftere diyor. Gelirleri bizim seviyemize gelmezse ayvayı yerler
Yabancıları yazıyomYunus ile Barış'a ne oldu yaw
12+2'ye uygunluk etüdü amacıylenalta bakmamışımBunlar yabancı listesi :d
Yabancıları yazıyom12+2'ye uygunluk etüdü amacıylen
alta bakmamışım![]()

Tabiki bize ne de gelirlerine göre değil borca girerek harcadıkları için ceza yemeleri şaşırtıcı olmaz.Ayvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazım
TR açısından ceza almazlar, farklı söylediğim tek bu benim. Diğer konularda mutabıkızTabiki bize ne de gelirlerine göre değil borca girerek harcadıkları için ceza yemeleri şaşırtıcı olmaz.
Eğer denildiği gibi bu ayın sonunda BB'den çıkarsak hiçte Bjk ile aynı durumda değiliz. Hatta şuan bile bizim yıllık faiz giderimiz yıllık 600-700 milyon TL civarıyken(BB borcumuz 1.4-15 milyar TL seviyesinde), Bjk 1.3-1.5 milyar TL civarı(BB borçları 2.8-3 milyar TL seviyesinde). Bir de buna bizim gelirimiz ile Bjk'nin geliri arasındaki farkı da koyduk mu aramızda ciddi bir fark oluyor.Bjk ceza çekerse biz hayli çekeriz. Tamam onlardan daha iyi durumdayız ama biz de ahım şahım değiliz. Ceza vs çekmez onlar da biz de i think
her hangi bi Çöküntü durumundaAyvayı yerlerse kendileri bilir yahu, biz bize bakalım. Benim tek dediğim bu. Bjk ya da Fb n'apıyorsa yapsınlar nasıl alıyorlar vs demek geçerli değil, sonuca bakmak lazım. Ha bunların sonucunda borç-ceza vs alırlar mı onu da bilemeyiz süreci görmek lazım