Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen gelmeden ilhami sirachan nas bile ayrilmaz gibi görünüyor

kulüpte ne kadar yetkili adam varsa hepsi osimhen transferiyle ilgileniyor muhtemelen

herf öyle bir fb maçı oynadaki hepimizde acaba işi var. Yaşı genç bizim kadronun ortam iyi. Y sınırını çözersek kalabilir. Kiralık gittiği takımlarda ortamın dışında kaldı gibi değişik karakter. Bizi ilk başta küçümseyip gidecem diye tutturmasaydı belki düzeni olurdu.

son 3 senedir bu kulüpten gitmek isteyen veya gelmek istemeyen kim varsa maldır

bkz zaniolo boey zalewski

Dünün tek sevindirici yanı, son transfer toplantısından sonra ne dış basında ne de iç basında olumsuz bir haberin gelmemesi. Belli ki bu durum, transferde bir gün öncesine kıyasla olumlu anlamda daha iyi bir noktaya geldiğimizi gösterir.

fbye hergun oyuncu aldirmaktan bıkmadınız mi

Alsınlar da ondan sonra yazin

teklifi kabul ederse asensioda da beyin yokmuş deriz.fbyi arabistan olarak gören başka bi oyuncu o maaşlara deriz

Iyi skor katkisi verir ama sakatlık sorunu da var fb iyice ağır bi takım olacak

belirli yasa kadar ergen ergen takilip sonra kafasi dank eden tiplerden olabilir zaniyola

nereye gitse bizde gördügü sevginin ve ilginin ceyregini bile göremedi

umarim akli basina gelmistir

tek basina lige etki edebilecek mac cözebilecek bir herif sonucta

fbnin transfer hareketi 2018 yazını hatırlatıyor bana nedense.slimani ve ayewde de uçtu kacti herkes

Ayew böyle oynadı önceki sezon diye

Tottinin varisi olarak görülen ve aston villada ilk maclara estiren bi adama benim diyecek biseyim yok.kariyer senesi zaten bu sezon

Gittiğinde de de yazdım,donecek ve başka olacak diye

Asensio beni üzmez , atletik adamlar almadıkları sürece sıkıntı yok asensio tadic kadar gol asist yapamayacagina eminim.

Corriera ve la gazetta della sportu okudum normalde görüşmeler Durmuş ancak biz tekrar gece harekete gecmisiz onlar teminat mektubu beklemiş gece tekrar görüşmeler de kişisel kefalet gibi beklentileri felan olmuş Napolinin Abdullah Kavukcu nün Osimhen i almadan donmek istemediğinden bahsetmisler.Muzakereler bugün de devam edecekmiş Napolinin Osimhen izdirabindan kurtulmak istediğinden bahsetmisler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt