Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renkdas başka adam alamazlar çünkü.Asensio iyi transfer mi iyi transfer ancak asıl merak ettiğim şimdi 11 oyuncuya veriyorlar Durana 20 kusur felan diyorlar bundan sonra ne kadar ileri gidebilirler bu tarz bı tane transfer yapmaları iyi taraftarlarının gazını alırlar biz şampiyonuz moduna girerler benim bakış açım suanki kadromuza bakarsak Davinson Torreira Zaniolo Sane İcardi Osimhen gibi dünyaca ünlü oyuncularımiz var bu oyuncularla baş edecek kadro bizim ligde olacağını sanmıyorum.Ali Koçu Adnan Polat'ın bizim son senesindeki haline benzetiyorum telasli transfer yapıyor.Biraz da isimli ve gönderilmek istenen adamlara gidiyorlar mecbur
10 numara sistemi ile oynayacagimizi sanmiyorum ama oldu alirsak , Sara disarida kalir.İscoyu çekip almaz miyiz arkadaşlar
mantıklı düşünürsek oraya sol açıkta da oynayabilen 2002 doğumlu ya da daha genç biri alınırsa iyi olurİscoyu çekip almaz miyiz arkadaşlar
Ağustosta yari maasini odeyip kiralayacaklari iki adam icin fenerden 25m euro alacaklar. Gerizekalilikta sınıf atladılar.PSG iki ayağı üstüne düştü maaşından kurtulmak istediği adamdan 15 m euro bonservis aldı üstüne Asensio'da sağlam kontrata alıyor.
Talisca ve irfancan varken asensio ne kadar doğru iş o da tartisilirAynen renkdas başka adam alamazlar çünkü.Asensio iyi transfer mi iyi transfer ancak asıl merak ettiğim şimdi 11 oyuncuya veriyorlar Durana 20 kusur felan diyorlar bundan sonra ne kadar ileri gidebilirler bu tarz bı tane transfer yapmaları iyi taraftarlarının gazını alırlar biz şampiyonuz moduna girerler benim bakış açım suanki kadromuza bakarsak Davinson Torreira Zaniolo Sane İcardi Osimhen gibi dünyaca ünlü oyuncularımiz var bu oyuncularla baş edecek kadro bizim ligde olacağını sanmıyorum.Ali Koçu Adnan Polat'ın bizim son senesindeki haline benzetiyorum telasli transfer yapıyor.
Osşmhen alırsak en iyi biz sonra beştaş Orkun işi biraz tat kaçırdı iyi topçu çocuk ama kariyerini bitirdiŞu ana kadar böyle gidiyor.
Galatasaray: Sane, Osimhen
Trabzon: Pina, Onuachu
beşiktaş: Abraham, Orkun
fener: Duran, Asensio
Herhalde Asensio yada Trossard olacaktı. Asensio'yu aldılar ki eğer böyleyse iyi ki Trossard olmamış.
On eleme için acele ettilerAğustosta yari maasini odeyip kiralayacaklari iki adam icin fenerden 25m euro alacaklar. Gerizekalilikta sınıf atladılar.
Herhalde Asensio yada Trossard olacaktı. Asensio'yu aldılar ki eğer böyleyse iyi ki Trossard olmamış.
Eylül seçiminde yalı çocuğu kaybedeceğini anlayınca herhalde 4 senelik yüksek kontratları bağlayıp gelecek başkan adayının önüne bomba koyacak.Ağustosta yari maasini odeyip kiralayacaklari iki adam icin fenerden 25m euro alacaklar. Gerizekalilikta sınıf atladılar.
Abi gelmez mi sence ya istesek10 numara sistemi ile oynayacagimizi sanmiyorum ama oldu alirsak , Sara disarida kalir.
Cok buyuk paralara anca gelir, yoksa Ispanya'dan ayrilmaz.Abi gelmez mi sence ya istesek![]()
Sakatlık mevzusu var çünkü asensionunasensio son 3-4 yilda ortalama 3-4 tane 90dkyi anca tamamlamis
aston villada bile süre bulamamis adam pek
bu ispanyollar neden genc yasta erken emekli oluyor yav