Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da isimli ve gönderilmek istenen adamlara gidiyorlar mecbur
Aynen renkdas başka adam alamazlar çünkü.Asensio iyi transfer mi iyi transfer ancak asıl merak ettiğim şimdi 11 oyuncuya veriyorlar Durana 20 kusur felan diyorlar bundan sonra ne kadar ileri gidebilirler bu tarz bı tane transfer yapmaları iyi taraftarlarının gazını alırlar biz şampiyonuz moduna girerler benim bakış açım suanki kadromuza bakarsak Davinson Torreira Zaniolo Sane İcardi Osimhen gibi dünyaca ünlü oyuncularımiz var bu oyuncularla baş edecek kadro bizim ligde olacağını sanmıyorum.Ali Koçu Adnan Polat'ın bizim son senesindeki haline benzetiyorum telasli transfer yapıyor.

PSG iki ayağı üstüne düştü maaşından kurtulmak istediği adamdan 15 m euro bonservis aldı üstüne Asensio'da sağlam kontrata alıyor.
Ağustosta yari maasini odeyip kiralayacaklari iki adam icin fenerden 25m euro alacaklar. Gerizekalilikta sınıf atladılar.

Aynen renkdas başka adam alamazlar çünkü.Asensio iyi transfer mi iyi transfer ancak asıl merak ettiğim şimdi 11 oyuncuya veriyorlar Durana 20 kusur felan diyorlar bundan sonra ne kadar ileri gidebilirler bu tarz bı tane transfer yapmaları iyi taraftarlarının gazını alırlar biz şampiyonuz moduna girerler benim bakış açım suanki kadromuza bakarsak Davinson Torreira Zaniolo Sane İcardi Osimhen gibi dünyaca ünlü oyuncularımiz var bu oyuncularla baş edecek kadro bizim ligde olacağını sanmıyorum.Ali Koçu Adnan Polat'ın bizim son senesindeki haline benzetiyorum telasli transfer yapıyor.
Talisca ve irfancan varken asensio ne kadar doğru iş o da tartisilir

Bazı fbliler irfancanin İspanyol versiyonu diyo

asensio son 3-4 yilda ortalama 3-4 tane 90dkyi anca tamamlamis

aston villada bile süre bulamamis adam pek

bu ispanyollar neden genc yasta erken emekli oluyor yav

Yapmamız gereken bu gün osimhen işini bitirip herşeyi herkezi gölgede bırakmak

Ağustosta yari maasini odeyip kiralayacaklari iki adam icin fenerden 25m euro alacaklar. Gerizekalilikta sınıf atladılar.
Eylül seçiminde yalı çocuğu kaybedeceğini anlayınca herhalde 4 senelik yüksek kontratları bağlayıp gelecek başkan adayının önüne bomba koyacak.

Bunların son transferleri olur hem kendi verdiği paraları geri ister hem de bomba gibi kontratları bırakıp giderse 5 seneye fener diye bir takım kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt