Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saran adaysa süper, fbliler çok kırılgan clden elenip ağustos eylülde biraz tökezleseler aliden kurtuluruz
Yalan yok yalı çocuğu fenerle kötü ayrılması inanılmaz iyi olur imza toplatılması, son söylemler vs bakarsak ayrılık olduğu an büyük kaosa gömülecekler.

Hibe ettikleri kadar net içerde tonla parası vardır zaten inanılmaz egolu bir herif muhtemelen kötü ayrılırsa fenerin 10 senesi kafadan silinir.

Hem bağladığı yüksek kontratlar üstüne içerdeki parasını almaya çalışırsa komple iflas ettirir.

Torerria-Lemina-Sara şu ortasahayı kimseye değişmem şuraya anca Bernardo Silva falan eklersen kaliteyi iyice yükseltmiş olursun

Gedson - Orkun
xxx---Rafa--xxx
----Abraham---

Bence orta saha olarak fenerin önüne geçtiler ki bu bir çok kusuru örtecek bir hamle oldu bizdeki Lemina gibi.

İlk onbir olarak an itibariyle kağıt üzerinde Fb'den iyiler bence de. Ancak Fb'in kadrosu daha geniş.

No Cafko no. Ali'den kurtulmal diye bir şey yoktur.

Ali Fb'in etinin kemiğinin bile sahibidir.

Ancak Şark Bülbülü'ndeki ağa gibi, içindeki genci yaşlısı, kedisi köpeğiyle falan birine satarsa, p zaman bırakır Fb'yi.

Seçimle gitmez yani.
şu dediklerim olsun, vallahi saadettin alır seçimi

geçen sene bile arenada bunlara yenilmesek aziz kazanıyordu yav.

o kadar kırılganlar ki o hafta ligde alacağımız sıradan bir galibiyet bile bunların seçimini etkiler :asd:

trosard cidden 30 yasinda mi yav

ufak bir soka ugradim simdi

ben onu max 25 saniyordum

Asensio çok iyi oyuncu ama zaten fb nin problemleri çok fazla kadrolari problemli.Asensio dan önce bir oyun yapıları yok yavaş oynuyorlar.Benzer mevkilere oyuncu alıyorlar.Transferden ziyade değişim gerekir bazen.
Mevzu iyi oyuncu olması değil,haklısın

Asensio geçen sene çok iyi bi hocanin oldugu ve çok iyi bi sistem takımında yararlı oldu üstelik ve iyi sezon geçirdi

Aston villa ve fb arasında büyük fark var,bunu unutuyorlar

Bazı İtalyanlar Fb diyordu. İstatistik ve yorumlar 3'lü beki ve defansının zayıf olduğu yönündeydi eğer öyleyse Fb alsaydı daha iyi olabilirdi. Jakobs'ta bizde kalmış oluyor bu haber doğruysa yoksa Milan yapabilirdi.

Milan ve Fenerbahçe, Archie Brown icin kapisiyor. (Matteo Moretto)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt