Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.795
- 2.339
- 1.913
Bugün görüşme ne zamandı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan yok yalı çocuğu fenerle kötü ayrılması inanılmaz iyi olur imza toplatılması, son söylemler vs bakarsak ayrılık olduğu an büyük kaosa gömülecekler.saran adaysa süper, fbliler çok kırılgan clden elenip ağustos eylülde biraz tökezleseler aliden kurtuluruz
Saat bilgisi henüz yok renkdasBugün görüşme ne zamandı?
Gedson - Orkun
xxx---Rafa--xxx
----Abraham---
Bence orta saha olarak fenerin önüne geçtiler ki bu bir çok kusuru örtecek bir hamle oldu bizdeki Lemina gibi.
şu dediklerim olsun, vallahi saadettin alır seçimiNo Cafko no. Ali'den kurtulmal diye bir şey yoktur.
Ali Fb'in etinin kemiğinin bile sahibidir.
Ancak Şark Bülbülü'ndeki ağa gibi, içindeki genci yaşlısı, kedisi köpeğiyle falan birine satarsa, p zaman bırakır Fb'yi.
Seçimle gitmez yani.

Gedson'u satacaklarGedson - Orkun
xxx---Rafa--xxx
----Abraham---
Bence orta saha olarak fenerin önüne geçtiler ki bu bir çok kusuru örtecek bir hamle oldu bizdeki Lemina gibi.
Romano yalanladi ya az oncetrossard ifb isi somut bisey mi

Durandan daha fazla maaş istiyor diyorlardıtrossard ifb isi somut bisey mi
Mevzu iyi oyuncu olması değil,haklısınAsensio çok iyi oyuncu ama zaten fb nin problemleri çok fazla kadrolari problemli.Asensio dan önce bir oyun yapıları yok yavaş oynuyorlar.Benzer mevkilere oyuncu alıyorlar.Transferden ziyade değişim gerekir bazen.
Oldu o kadar ya maleseftrosard cidden 30 yasinda mi yav
ufak bir soka ugradim simdi
ben onu max 25 saniyordum