Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iş Osimhen de biter. Zorla satamazlar, onların Osimhen'i satması bizim almamızdan çok daha acele. Elleri kolları bağlı para lazım maaş bütçesi açmaları gerekiyor vs.

Verin 75i alın. Eliniz boş dönerseniz ortalık ayağa kalkar. Hani Osimhen bize evet desin yeter, bonservisi hazır diyordunuz. İ

Amaçları işi yokuşa sürmek belli şimdi de 2 taksit ve banka teminatı demişler. Şu an için olumsuz sonuçlanır bu transfer bundan sonrası Osimhen'e bakar bizimkiler geri döner Osimhen'e de söylenir uzar bu iş 1 hafta daha.

Sanmıyorum bence olumsuz sonuçlanacak. Hiç ekstra bir adım atmıyorlar. Teminat istiyorsan o zaman masrafını karşıla yada ne bileyim en azından bir adım atasın 70'e tamam dersin + 3'te şampiyonlar ligi son 16'ya çıkarsın +2 şampiyonluk bonusu falan olsun dersin mesela. 75 garantili sunsak bu sefer de 2 taksit isterim diyecek muhtemelen.

masadan kalkmak da bir seçenek tabiki ama iki tarafın teklifi birbirine bu kadar yakınlaşmışken, 200 mluk bir proje 5 m için iptal olmaz bence. (olmamalı).

Bu manyağı hiç tanımamışsınız. Gerekirse 2 sene oturtur bedavaya gönderir
Kendi bilir Osimhen'e o kadar maaş veriyorlar bütçelerini zora sokuyor 2 sene oturur sonunda yine gelir.

Forvet arıyorlardı her gittikleri forvete teklif yapıp suyu karıştıracaksın.

Atara atar, gidere gider...

Bir şey diyim mi diğer tüm mevkileri tamamlayıp Eylül'e kadar bekleyelim seve seve verecekler hem de daha ucuza olur.

Bunların anladığı dilden konuşmak lazım.

Osimhen elinden geleni yapsın illa ki çıldıracaklar.
Ya herif bizi beklemek zorunda mı ?
Man Utd şak diye ödüyorum dese osimhene 15 teklif etse anında uçağa atlar gider

5m Euro için arkasından bakakalır izleriz

2 taksitte kim kime çıkarmış lan o kadar parayı da bizden bekliyor bu lale ?

Geçen sene Osimhen’in maaşını ödememek için kiraya gönderen lavuğa bak oynamayacağım diyen adama para beğenmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt