- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni formatta artik oyle bir ihtimal yokTaşlanacağım muhtemelen ama CL'de elek olup zor bela kendimizi AL'ye atıp sonrasında Avrupa'da 75.000 nüfuslu takıma elenmek için 75 milyon vermek enayilik.
Sanmıyorum bence olumsuz sonuçlanacak. Hiç ekstra bir adım atmıyorlar. Teminat istiyorsan o zaman masrafını karşıla yada ne bileyim en azından bir adım atasın 70'e tamam dersin + 3'te şampiyonlar ligi son 16'ya çıkarsın +2 şampiyonluk bonusu falan olsun dersin mesela. 75 garantili sunsak bu sefer de 2 taksit isterim diyecek muhtemelen.
Ee hani 4-5 taksit okti şimdi niye 2ye düştü
Delorantis denen bir oç varEe hani 4-5 taksit okti şimdi niye 2ye düştü
Kendi bilir Osimhen'e o kadar maaş veriyorlar bütçelerini zora sokuyor 2 sene oturur sonunda yine gelir.Bu manyağı hiç tanımamışsınız. Gerekirse 2 sene oturtur bedavaya gönderir
Ya herif bizi beklemek zorunda mı ?Bir şey diyim mi diğer tüm mevkileri tamamlayıp Eylül'e kadar bekleyelim seve seve verecekler hem de daha ucuza olur.
Bunların anladığı dilden konuşmak lazım.
Osimhen elinden geleni yapsın illa ki çıldıracaklar.
Al olayi kaldimi ki?Taşlanacağım muhtemelen ama CL'de elek olup zor bela kendimizi AL'ye atıp sonrasında Avrupa'da 75.000 nüfuslu takıma elenmek için 75 milyon vermek enayilik.
Aynisini yazacaktim.Bu işin içerisinde Ali koç denen koç da yoksa ben de birşey bilmiyorum… dallama adi herif sudilerin taksitli verdiği parayı kabul edip bizimkine yokuş yapıyor…
Alsın Osi nin dalgayı oynasın isterse…Bu manyağı hiç tanımamışsınız. Gerekirse 2 sene oturtur bedavaya gönderir