Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.197
- 12.955
- 2.658
5m€ inersen anlasilandan oda sana 2 de öde der.Araplara 3 bize niye 2 taksit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5m€ inersen anlasilandan oda sana 2 de öde der.Araplara 3 bize niye 2 taksit
sorun yönetimde değil bence üstat. Et de olsa sonuç değişmezdi. karşı tarafta sorunlu bi başkan var. 70+ teminat verildi. yönetim 5 kırdı fiyatta. kırmadan 75 teminat verse yine bi sorun çıkarırdı bu herif emin ol.Sayin Abdullah Kavukcu...
"Isterse parasi hazir" cumlesini kurup, 3 gundur noktayi koyamamak eksi yazar.
Allaha cok sukur hatipoglu bu ortamlarda degil tabide.
Erden Timur 2.5 saate halletmisti. 3 gun uzatilmaz bitirmeye gittigin is.. ivir zivir konulaei onceden halleder, noktalamaya gidersin...
Bunu kabul edeceklerdi ki ztn75 milyon eur
4 taksit
2 banka teminat mektubu
son teklif olmalı
Aynını diyorum herif bilerek yapıyor ya odimhene kininden yapıyor yada Ali buna el altından para veriyorsorun yönetimde değil bence üstat. Et de olsa sonuç değişmezdi. karşı tarafta sorunlu bi başkan var. 70+ teminat verildi. yönetim 5 kırdı fiyatta. kırmadan 75 teminat verse yine bi sorun çıkarırdı bu herif emin ol.
2 taksit istiyor sanırım. kabul edelim 2 taksiti. tek kalemde ister
bu tür durumlarda futbolcuyu koruyan kurallar gelmesi lazım.
köle muamelesi yapıyorlar oyuncuya resmen kariyer baltalamadır bu durum.
5 milyonu kavukçu'nun kendisi suratlarına fırlatmalı.En azından teminat mektubu kısmı çözülmüş.
5 milyon kısmı da bi şekilde orta yol bulunur.
OE taksit kısmını nasıl çözecez.
yarını falan yok artık olmaz bu iş eylülü bekleyeceğiz Morata'yı tutacağız, Osimhen güçlü durursa Eylül gibi anca alırızAbi bu iş yarın çözüldü çözüldü çözülmezse dahada çözülmez geçmiş olsun
Onun rövanşını yerim.