Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi çile bize. Ulan beş kuruşu olmayan tinerci yönetimi bile bizim yönetimden daha iş bitirici nasıl olabiliyor. Bu gs'nin kronik beceriksiz yönetim problemi ne zaman çözülecek

Sayin Abdullah Kavukcu...

"Isterse parasi hazir" cumlesini kurup, 3 gundur noktayi koyamamak eksi yazar.

Allaha cok sukur hatipoglu bu ortamlarda degil tabide.

Erden Timur 2.5 saate halletmisti. 3 gun uzatilmaz bitirmeye gittigin is.. ivir zivir konulaei onceden halleder, noktalamaya gidersin...
sorun yönetimde değil bence üstat. Et de olsa sonuç değişmezdi. karşı tarafta sorunlu bi başkan var. 70+ teminat verildi. yönetim 5 kırdı fiyatta. kırmadan 75 teminat verse yine bi sorun çıkarırdı bu herif emin ol.

2 taksit istiyor sanırım. kabul edelim 2 taksiti. tek kalemde ister

bu tür durumlarda futbolcuyu koruyan kurallar gelmesi lazım.

köle muamelesi yapıyorlar oyuncuya resmen kariyer baltalamadır bu durum.

Serbest kalma bedeli 75 ve adamlar bunu istiyor. Ki Osimhen 75 e verilecek oyuncu değil. Sanırım ayın 15ine kadar bu madde geçerli.. adamlar 100 çekecek.. Gücün yetmiyorsa boşuna yorma milleti.

sorun yönetimde değil bence üstat. Et de olsa sonuç değişmezdi. karşı tarafta sorunlu bi başkan var. 70+ teminat verildi. yönetim 5 kırdı fiyatta. kırmadan 75 teminat verse yine bi sorun çıkarırdı bu herif emin ol.

2 taksit istiyor sanırım. kabul edelim 2 taksiti. tek kalemde ister

bu tür durumlarda futbolcuyu koruyan kurallar gelmesi lazım.

köle muamelesi yapıyorlar oyuncuya resmen kariyer baltalamadır bu durum.
Aynını diyorum herif bilerek yapıyor ya odimhene kininden yapıyor yada Ali buna el altından para veriyor

Hemen geri döneceksin, teklif budur kabul etmiyorsanız güle güle diye

Hadi çıkın odanızdan otel lobisinde son bir görüşme daha haydi

Osimhene açıktan bir 10 daha sıkalım başka hiç bir kulübe gitmeyi kabul etmesin. %0 milyonu da 2 taksitle önlerine koyalım. Forvet oyuncusu da alamaz. osimheni de oynatamazlar.

Ayrıca bu adam siyahi. Bana ırkçılık yapılıyor diye fifa tarafından haklı fesihe kadar yolu var. Osimhen bildiğin puşt gibi davranmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt