Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köhn, Jelert, Frankowski, Sallai, Zaniolo, Cuesta, Nelsson içlerinden herhalde birilerini satma başarısı gösterirler.40 milyonu verdikten sonra başka da duzgun transfer yapamayız.
Hmm daha iyi bi yönetim fikrin var mıbu transfer olumlu ya da olumsuz bize büyük zarar verecek gibi bu beceriksiz yönetim sayesinde.
Sakin olup doğru adımlar atmak gerekiyor. Yönetimin A planı Osimhen. Ama B planı var mı bence yok.
İki yıldır Avrupa'da başarız olduk ama gelen şampiyonluklar yönetimin ömrünü uzattı. Ama onlar da biliyor ki bu sene sadece lig şampiyonluğu kurtarmaz. Lig de garanti değil. Rakipler daha sağlam adımlar atacaktır ki atıyorlar.
Bu sene bjk de iddalı olacaktır ligde.
Osimhen kadar kaleci de önemli. Bizim bir kalecimiz yok ve ligin başlamasına 1 ay kaldı.
Kadrodaki oyuncuların hemen hemen hepsi başarıya doymuş durumda. Tek motive kaynağı Avrupa.
Biz gelecek transferleri konuşuyoruz da bir de gitmesi gerekenler var.
Yönetim için büyük sınav bu sene hatta önümüzdeki bir ay.
Eğer bu sezon işler iyi gitmezse tepe taklak oluruz.
Recebim hepimizin en çok merak ettiği konuydu, açıklık getirdiğin için tüm renkdaşlarım adına çok teşekkür ederim40 milyon dolar nakit, 100 dolarlık banknotlar kullanıldığında yaklaşık 400 kg ağırlığındadır.
Gerçekler zoruna gitmesin barifield