Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hilal’in teklifinden daha iyi şu an bizim teklif

Olm 40m nakit nasıl veriyoruz la biz adasddqwdwq Köhnün 500 bin taksidini ödeyemiyoduk geçen sene

bu transfer olumlu ya da olumsuz bize büyük zarar verecek gibi bu beceriksiz yönetim sayesinde.

Sakin olup doğru adımlar atmak gerekiyor. Yönetimin A planı Osimhen. Ama B planı var mı bence yok.

İki yıldır Avrupa'da başarız olduk ama gelen şampiyonluklar yönetimin ömrünü uzattı. Ama onlar da biliyor ki bu sene sadece lig şampiyonluğu kurtarmaz. Lig de garanti değil. Rakipler daha sağlam adımlar atacaktır ki atıyorlar.

Bu sene bjk de iddalı olacaktır ligde.

Osimhen kadar kaleci de önemli. Bizim bir kalecimiz yok ve ligin başlamasına 1 ay kaldı.

Kadrodaki oyuncuların hemen hemen hepsi başarıya doymuş durumda. Tek motive kaynağı Avrupa.

Biz gelecek transferleri konuşuyoruz da bir de gitmesi gerekenler var.

Yönetim için büyük sınav bu sene hatta önümüzdeki bir ay.

Eğer bu sezon işler iyi gitmezse tepe taklak oluruz.
Hmm daha iyi bi yönetim fikrin var mı

burak elmas gibi falan birini getirelim mi

@FabrizioRomano
🚨🟡🔴 EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!

The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.

Decision up to Napoli once again.
🇳🇬

forumda 4-5 arkadaş var ısrarla barışın satılması için yazıp duruyor ,satılmayacak arkadaş apo satılır yunus satılır, sara satılır çöpler satılır barış satılmaz bunu o beyninize yazın

Gerçekler zoruna gitmesin barifield

ya erden başkana saygım sonsuz ve başarıları da malum da yaptığı en pahalı transfer şu ana kadar q5 milyonluk zaniolo ki kulübü zaten kapı önüne koymuştu

hatırla ermeni bir 8 numaranın ailesini ikna edememişti

veya fred için manuyu şampiyonlar ligi geliri gelene kadar beklemeye ikna edememişti

yani oluyor böyle şeyler erden timur da olsa

onu da daha bu napoli başkanı gibi bir adam ve 75 milyonluk bir operasyonda görmedik

o da aynı şeyleri yaşayabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt