- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
GD: “Transfer buradan dönmeyecek. Sakin kalmakta fayda var.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee yönetımden alıyorlar işte ne var
Osimhen gitmek istemiyor değil yüksek maaş istiyor. O maaşı da vermek istemiyorlar. Ha zaman geçince belki vermek isterler, bilemem. Osimhen'e güvenmiyorsak €75m'yi iki taksitte verelim o zaman. Ama onu da yapamayız. O zaman ne yapacağız? Osimhen'e güvenip beklemeye geçeceğiz. Zaten tüm şartları zorladık ve arada birazcık fark kaldı, bir zahmet onlar da biraz orta yolda buluşsun. Paniğe gerek yokBizim transferden çekilmemiz demek Osimden vazgeçtik demek. O 75 i neden yatırmıyorlar, çünkü Osim gitmek is te mi yor. Kimse 75 vermiyor değil, Osim gitmek istemiyor.
Osimhen'in tamam deme riski varsa başkasına zaten suya düşüyor, bunu zaten gerek koşul olarak yazdım. Fakat Osimhen bir süre beklemeyi sorun etmeyecektirŞu an Osi tamam desin, en az 10 takım en baştada fb gidip 75 peşin yatırıp alır. Adamların eli çok güçlü maalesef, çünkü o bonservis Osimhen gibi bir topçunun bonservisi
Amaçları kazanabildikleri kadar para kazanmakHayır amaçları 75 e vermemek. 100+ ya vermek. Kazanmış olmazlar, Osim bizi istediği için 75 kimse yatırmıyor. Ayın 15 i geçsin bak görürsünüz kaç milyona nereye gidiyor. Osim bizden umudu keserse gelen ilk teklife gider. Sırf şu itlerden kurtulmak için.
Bundan cok daha rahatim ben hala ama medyanin dondurdugu muhabbet ve taraftarin sakin duramamasi cok sinir bozucu
Eger Napoli kabul etmezde 5 dk ver ise admin sövelim bir rahatlayalim@FabrizioRomano
EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!
The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.
Decision up to Napoli once again.![]()
Floryadan 50 gelecek oradan verirler. Floryayi açıklamak icin osimeni bekliyorlar.Olm 40m nakit nasıl veriyoruz la biz adasddqwdwq Köhnün 500 bin taksidini ödeyemiyoduk geçen sene
Reddederse bu sefer musade isteyip sövecem