Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş her insanın başarısızlıkları da olur. Onu başarılı kılan başarıları ve başarısızlıklarının toplamının yan yana yazılınca başarılı olanların çok daha ağır basmasıdır. Bu yönetim 10 tane hareketinden 9'unda başarısız transferde çünkü bu konuda becerikli değiller. En basit transferleri bile kamyonla para döküp yaptılar hem de defalarca

tabiki o bunlardan daha başarılı idi

ama şu süreçte yönetim bence elinden geleni deniyor gibi geliyor bana

normalde osimheni 75 milyona alamayız deseler mart ayında kim ne diyebilirdi

Osimhen gitmek istemiyor değil yüksek maaş istiyor. O maaşı da vermek istemiyorlar. Ha zaman geçince belki vermek isterler, bilemem. Osimhen'e güvenmiyorsak €75m'yi iki taksitte verelim o zaman. Ama onu da yapamayız. O zaman ne yapacağız? Osimhen'e güvenip beklemeye geçeceğiz. Zaten tüm şartları zorladık ve arada birazcık fark kaldı, bir zahmet onlar da biraz orta yolda buluşsun. Paniğe gerek yok

Osimhen'in tamam deme riski varsa başkasına zaten suya düşüyor, bunu zaten gerek koşul olarak yazdım. Fakat Osimhen bir süre beklemeyi sorun etmeyecektir

Amaçları kazanabildikleri kadar para kazanmak

Zaten maddeden dolayı bu miktar 75m

Onu da en iyi şartlarda almaya çalışıyorlar işte

Osimhen'in bizden umudu kesmesine gerek yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz, o da bunu görüyor. Bekleyecektir
Osimhen beklese, 15inden sonra 75 de kurtarmayacak; bu sefer 100 isteyecek kim giderse. Zaten 75 e serbest kalır maddesi 1 yıl uzatmaya karşı konuldu sözleşmeye. Neden riske etsin bu durumda Osi?

@FabrizioRomano
🚨🟡🔴 EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!

The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.

Decision up to Napoli once again.
🇳🇬
decision up to napoli again .. bu cumle beni sicirtiyor birader .. herif takik yine killik yapicak diye tirsiyorum

Yeter yahu iki gündür uyku yok:

o1AJ9qDyyJNSpZWhUgGYc3MngFqoAN54dtLUVUbe1UsQuEbc9

Kaleci işi kiralık+ zorunlu satın alma şeklinde çözülür limit açısından. 3+12 tarzı, orta saha ve stoper işi biraz daha bekler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

verin kırmızıları açın son dakikaları

Arkadaslar iyimisiniz siz? Gorusmeler devam ediyor, Italyanlar yaziyor zaten bu gece devam edecek diye. Niye herseye negatif veya yalan oldugunu dusunuyorsunuz ki?

Bu gece yine yeni teklif yaptik yazmislar, artik yine bekleyecegiz her zaman oldugu gibi. Biraz pozitif dusunun ya ne bu karamsarlik? Napoli baskani boyle dedik, sadece biz degil onunla pazarlik yapan herkes bunu biliyor zaten adamin adi cikmis. Biz ilk defa yasiyoruz belki ama bunu bilen boyle zor biri oldugunu soyluyor zaten. Oyle yada boyle bu direncini kiracagiz biraz sabir insallah hayirlisiyla bitecek bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt