Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon da hikaye yahu bizim ne öyle bir peşin paramız var ne de onu kaldırabilecek bir harcama limitine sahibiz.,

Transferin son gunune kadar bekleyin arkadas. Osi bu kadar kararliysa bekleyin. Odesinler 2-3 aylik maasini akillari basina gelsin

yönetim 3 senedir samp oluyor 3 senedir aynı şekilde sallıyorsun 1 kere mutlu oldugunu görmedik
Bu takım 3 senedir şampiyon oluyor diye bu yönetimi becerikli olarak görmek sığ bir bakış açısıdır. Bu yönetim bir çok konuda başarısız oldu hepimiz tanıklık ettik balık hafızalı değilseniz eğer, bunlara rağmen 2022 yazında atılan sağlam temeller ve okan hoca sayesinde şampiyon olmayı başardık.

Gyokeres harbi mantıklı yaw yıllığı da osimhenden daha az 1 sene bizle cl oyna arsenala yollarız diyecen ikna olur

sanki 600M TL idi listeyi yanlış hatırlamıyorsam (120 M -130 arası bir şey)- az buzda değil hani ama her şey dahil değil mi o rakama sezon için.
Benim biraz önce verdigim fikir kötü bi fikir degil ozaman hepsini yatirdinmi borcun kalmiyor ve geri kalan isler icin yeterli limitde var. Bankalar birliginden cikip sonra geri kalan 2 3 transfer icin düsük faizli kredi alacan. Veya onlara da para vardir Cepte. Basacan parayi siktiri cekecen bunlara güzelde hamle olur.

Bu arada o son teklife bu akşam yanıt gelmemiştir bu kadar hızlı yarın yanıt verirler. Lakin ben bu işin uzayacağını düşünüyorum belli ki bir şeyler gerçekten inada binmiş yapacak bir şey yok. Osimhen ile koordineli olmak lazım. Unutmayalım orada da transfer bekleyen bir Conte var.

Bu 3 takım 3 senedir şampiyon oluyor diye bu yönetimi becerikli olarak görmek sığ bir bakış açısıdır. Bu yönetim bir çok konuda başarısız oldu hepimiz tanıklık ettik balık hafızalı değilseniz eğer, bunlara rağmen 2022 yazında atılan sağlam temeller ve okan hoca sayesinde şampiyon olmayı başardık.
yani 3 senedir negatif basıp

başarılı olay olsa bile sürekli başkalarına pay cıkarmak normal mi oluyor?

3 senedir başarılı diye övebilirim destekledigim adamları

sen 3 senedir yanılıyorsun ama aynı yanlışı ısrarla sürdürüyorsun

her yönetim %100 başarılı mı oluyor her hamlesinde

40 milyonu hojlund için peşin versek herifler pakete sararlar.

Sonra da osimhen için 20 milyonluk ön ödeme teklifini tekrarla geç abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt