Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Şu şekil olacak:napoli’nin italya liginde şansı kalmadı gs taraftarı kime kin ve nefret duymuşsa belasını bulmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekil olacak:napoli’nin italya liginde şansı kalmadı gs taraftarı kime kin ve nefret duymuşsa belasını bulmuştur.
Bu takım 3 senedir şampiyon oluyor diye bu yönetimi becerikli olarak görmek sığ bir bakış açısıdır. Bu yönetim bir çok konuda başarısız oldu hepimiz tanıklık ettik balık hafızalı değilseniz eğer, bunlara rağmen 2022 yazında atılan sağlam temeller ve okan hoca sayesinde şampiyon olmayı başardık.yönetim 3 senedir samp oluyor 3 senedir aynı şekilde sallıyorsun 1 kere mutlu oldugunu görmedik
Benim biraz önce verdigim fikir kötü bi fikir degil ozaman hepsini yatirdinmi borcun kalmiyor ve geri kalan isler icin yeterli limitde var. Bankalar birliginden cikip sonra geri kalan 2 3 transfer icin düsük faizli kredi alacan. Veya onlara da para vardir Cepte. Basacan parayi siktiri cekecen bunlara güzelde hamle olur.sanki 600M TL idi listeyi yanlış hatırlamıyorsam (120 M -130 arası bir şey)- az buzda değil hani ama her şey dahil değil mi o rakama sezon için.
yani 3 senedir negatif basıpBu 3 takım 3 senedir şampiyon oluyor diye bu yönetimi becerikli olarak görmek sığ bir bakış açısıdır. Bu yönetim bir çok konuda başarısız oldu hepimiz tanıklık ettik balık hafızalı değilseniz eğer, bunlara rağmen 2022 yazında atılan sağlam temeller ve okan hoca sayesinde şampiyon olmayı başardık.
130m€ mus limit. Ve paramiz var. Coguda sponsorlardan karsilaniyor bunu unutmamak lazim. 40m€ nasil yatiriyoruz masaya saniyon?40 milyon da hikaye yahu bizim ne öyle bir peşin paramız var ne de onu kaldırabilecek bir harcama limitine sahibiz.,