Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.754
- 1.786
- 1.028
an itibariyle teminat kavgası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer ciddi ciddi böyle durum varsa, ben hala olmadığını düşünüyorum ama eğer varsa böyle birşey zaten bunun cezası da olmalı yani oyuncu ile alakan yok ve bu şekilde iş bozuyorsa, bunun bir karşılığı olmalı.Bu Oshimen işinde koç yoksa bende bişey bilmiyorum. Banka teminatının Türkiye de sorun olduğunu Napoli bilmez bunu anca burda yaşayan ve hakim olan birileri bilir. Napoli başkanının kimlerle iş yaptığını biliyoruz zaten. Çok pis işler dönüyo...
Aynen öyle. Pazarlıklar ortaya saçıldı mı o iş yılan hikayesine döner. 2023 yazında icardi de aynı şuanki osimhen gibi olmazsa olmazımızdı, pazarlıklar ortaya saçılmadan 10 milyona aldık. O kadar istenen bir topçuya 30 yaşında olmasına rağmen rahat 20-25 milyonda diretebilirdi psgAyrıca yönetim güncel duruma baktığımızda iyi bir ders çıkarmalı, bu tarz görüşmeleri gizlilik sözleşmesi ile başlamalı ve zaten bunu kabul etmeyen takım veya oyuncu ile görüşmeyi hevesli bir şekilde yapmamalı , kimseye duyurmadan halletmeli 1 milyonluk oyuncuda olsa 101 milyonlukta olsa, haber çıktığında yayıldığında herşey boka sarıyor.
İspatı yok üstüne bide ceza diyosan renktaş en son boş stadı polis eşliğinde basıp 2-3 ordaki stad çalışanını darp etmişlerdi bu kancıklar ancak halen ne ceza var ne bişey. Yani ceza beklentisi bana polyanna gibi geliyo üzgünümEğer ciddi ciddi böyle durum varsa, ben hala olmadığını düşünüyorum ama eğer varsa böyle birşey zaten bunun cezası da olmalı yani oyuncu ile alakan yok ve bu şekilde iş bozuyorsa, bunun bir karşılığı olmalı.
Napoli başkanı blof yapmıyor, delinin teki. Normal biri olsa gecen sene 100 milyonluk oyuncusunu Turkiye ligine kiralar miydi ? Bu senede delilik yapıyor; ama bunun sonucunda kaybeden sadece Napoli olmayacak, bizde kaybederiz.Blöf yav, sanki büyük kulüp var gelip 75m sayacak…
Blöf yapmaz bu. kıl olduysa maaşını verir gerekirse 1 sene oynatmaz seneye bedavaya bırakır osimheniBlöf yav, sanki büyük kulüp var gelip 75m sayacak…
Bakalım yarın ola hayrola. Son teklife hala cevap gelmemiş belli ki. Normalde bu teklifin kabul olmaması için hiç bir şey yok aksine Napoli için çok iyi teklifken bizim için aslında işleri zorlaştıran bir teklif buna da onay vermiyorsa demek ki arada başka inatlaşma var o zamanda işler uzar ve Osimhen ile koordineli şekilde Osimhen'in de antrenmana gelirse ters davranacağı bu işin iki taraflı olacağı bir şeyi de izleyebiliriz. Bu durumda yapılacak şey sanki Osimhen gelecekmiş gibi kaleci, sağ bek ve İlkay'ı çözüp ondan sonra kadroyu temizlerken Osimhen'i beklemek olmalı.
Son teklifimiz bende gayet olabilir kabul edilir bence55 nakit verilir mevzu kapanir. 20’de seneye