Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay şuna doğru gidiyor

1752281498043.webp

Bu Oshimen işinde koç yoksa bende bişey bilmiyorum. Banka teminatının Türkiye de sorun olduğunu Napoli bilmez bunu anca burda yaşayan ve hakim olan birileri bilir. Napoli başkanının kimlerle iş yaptığını biliyoruz zaten. Çok pis işler dönüyo...
Eğer ciddi ciddi böyle durum varsa, ben hala olmadığını düşünüyorum ama eğer varsa böyle birşey zaten bunun cezası da olmalı yani oyuncu ile alakan yok ve bu şekilde iş bozuyorsa, bunun bir karşılığı olmalı.

Ayrıca yönetim güncel duruma baktığımızda iyi bir ders çıkarmalı, bu tarz görüşmeleri gizlilik sözleşmesi ile başlamalı ve zaten bunu kabul etmeyen takım veya oyuncu ile görüşmeyi hevesli bir şekilde yapmamalı , kimseye duyurmadan halletmeli 1 milyonluk oyuncuda olsa 101 milyonlukta olsa, haber çıktığında yayıldığında herşey boka sarıyor.

Ayrıca yönetim güncel duruma baktığımızda iyi bir ders çıkarmalı, bu tarz görüşmeleri gizlilik sözleşmesi ile başlamalı ve zaten bunu kabul etmeyen takım veya oyuncu ile görüşmeyi hevesli bir şekilde yapmamalı , kimseye duyurmadan halletmeli 1 milyonluk oyuncuda olsa 101 milyonlukta olsa, haber çıktığında yayıldığında herşey boka sarıyor.
Aynen öyle. Pazarlıklar ortaya saçıldı mı o iş yılan hikayesine döner. 2023 yazında icardi de aynı şuanki osimhen gibi olmazsa olmazımızdı, pazarlıklar ortaya saçılmadan 10 milyona aldık. O kadar istenen bir topçuya 30 yaşında olmasına rağmen rahat 20-25 milyonda diretebilirdi psg

Eğer ciddi ciddi böyle durum varsa, ben hala olmadığını düşünüyorum ama eğer varsa böyle birşey zaten bunun cezası da olmalı yani oyuncu ile alakan yok ve bu şekilde iş bozuyorsa, bunun bir karşılığı olmalı.
İspatı yok üstüne bide ceza diyosan renktaş en son boş stadı polis eşliğinde basıp 2-3 ordaki stad çalışanını darp etmişlerdi bu kancıklar ancak halen ne ceza var ne bişey. Yani ceza beklentisi bana polyanna gibi geliyo üzgünüm :( sen bir suç işlesen anında yakalanırsın ama

Blöf yav, sanki büyük kulüp var gelip 75m sayacak…
Napoli başkanı blof yapmıyor, delinin teki. Normal biri olsa gecen sene 100 milyonluk oyuncusunu Turkiye ligine kiralar miydi ? Bu senede delilik yapıyor; ama bunun sonucunda kaybeden sadece Napoli olmayacak, bizde kaybederiz.
Hagi transferi Galatasaray'in tarihini değiştiren bir transferdi. Osimhen transferi ise Hagi'nin 25 yaşında Galatasaray'a transfer olması gibi durum, yani prime Hagi'yi aldigimizi hayal edin.

Napoli istekleri sonu bitmez. Bilerek yapıyorlar, bugün 40 milyon euro direk verecek takım çok azdır dünyada. 55 istemek biz vermiyoruz demek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun rest çekmek lazım, olan oldu diyip önümüze bakarız, forumdaki hava da çok garip herifler 300 milyon istese osimhen bu vereceksiniz modunda üye kaynıyor. Bir sürü kıllık çıkarıyor herifler kendi yönetimimizin küçük düşmesine değmez insanlar işine gücüne bakamıyorlar daha alınacak kalecisi varr stoperi var. Varsayalımki alamadık taş gibi kanatların var iyi bir formasyon ile hepsine kafadan +10 gol yazdırırsın galatasaray bu yapmışlığı var ne bu suratlar yahu.

Blöf yav, sanki büyük kulüp var gelip 75m sayacak…
Blöf yapmaz bu. kıl olduysa maaşını verir gerekirse 1 sene oynatmaz seneye bedavaya bırakır osimheni

Zamanında koulibay’e 100 milyon Euro istediği için 85 milyonu kabul etmedi. Ertesi sene 40 milyona chelsea’ye sattı. Yani bizden istediği teklifi alsa dahi transferin olma olasılığı %50 hala

Bakalım yarın ola hayrola. Son teklife hala cevap gelmemiş belli ki. Normalde bu teklifin kabul olmaması için hiç bir şey yok aksine Napoli için çok iyi teklifken bizim için aslında işleri zorlaştıran bir teklif buna da onay vermiyorsa demek ki arada başka inatlaşma var o zamanda işler uzar ve Osimhen ile koordineli şekilde Osimhen'in de antrenmana gelirse ters davranacağı bu işin iki taraflı olacağı bir şeyi de izleyebiliriz. Bu durumda yapılacak şey sanki Osimhen gelecekmiş gibi kaleci, sağ bek ve İlkay'ı çözüp ondan sonra kadroyu temizlerken Osimhen'i beklemek olmalı.

Kodumun napoli başkanı teklife bakıp viskisini yudumluyordur
Beklesinler diyordur
Gözü 15 temmuzda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt