Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen arapları kabul etse çoktan transfer bitmişti. Osimhen bizi istiyorken sonuna kadar inat etmeliyiz
Söylemek istediğim araplarla 3 taksit üzerinden anlaştılar bizden önce 4 5 taksit anlaşma yapıp şimdi 2 taksit istiyo şerefsizler biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık bundan sonrası intihar olur

Başkan kavukçuya osimheni almadan gelme dediğine göre artık kavukçu diye bir yöneticimiz yok. Ortalık hatipoğluna kaldı

Söylemek istediğim araplarla 3 taksit üzerinden anlaştılar bizden önce 4 5 taksit anlaşma yapıp şimdi 2 taksit istiyo şerefsizler biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık bundan sonrası intihar olur
Teklifi daha fazla yükseltmesek bile son teklif sürekli masada durmalı, vazgeçmemeliyiz osimhen'den diyorum. Diğer transferleri bjk gibi kiralık opsiyonlu yapalım osimheni sonuna kadar bekleyelim

Zaten en basindan bu yana bonservisi iki parca halinde istiyorlar

Dün napoli’nin istedigi teklif yapildi haberleri vardi ama yanlis

Biz üc taksitli bir ödeme plani teklif ediyoruz

Büyük ihtimal bunu da kabul etmeyecek ruh hastasi

Ben transferde bunun kadar manyağını görmedim. Herif pazarlıkta milim ilerlemedi anlaşmaya

40 peşin 35 sonrs işi bizi aşar o 35 i seneye nereden bulacağız oyuncu satmadan o para çıkmaz seneye davinson falan satılmak zorunda kalırsa sıkıntı olur Napoli kıllık etmesin 40 + 17.5 17.5 iyidir

Napoli 40'ı da kabul etmeyecek.

sövüyoruz ama adam kendi menfaatini düşünecek sonuçta dostum

belirlediği şartlar var. almak istiyorsan bu şartlara uyarsın ya da uçakla istanbula geri gelirsin

Napolinin transfer yapması lazım, Osimhen olmazsa kaynak nerden yaratılacak onu merak ediyorum ben
Bir kerede bizden taraf ol yaw

Bence çıkan haberlerin bi çoğu yalan olabilir Napoli en baştan beri 45-50 peşin istiyor olabilir

Yav olayın Gs ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Osimhen en büyük yıldızlarıyken tiktok olayı sonrası kulüpten ayrılmak isteyince yediremedi başkanları. Osimhene gıcık olduğu için yokuşa sürüyor. Geçen sene de birkaç milyon Euro için Araplara satmamıştı.

Yav olayın Gs ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Osimhen en büyük yıldızlarıyken tiktok olayı sonrası kulüpten ayrılmak isteyince yediremedi başkanları. Osimhene gıcık olduğu için yokuşa sürüyor. Geçen sene de birkaç milyon Euro için Araplara satmamıştı.
Yalı çocuğu var bu işin arkasında, belli. Gizlice 75 milyon 2 taksit teklifini yapmıştır. O herifin bu işi sabote etmeye çalışmaması imkansız

Yalı çocuğu var bu işin arkasında, belli. Gizlice 75 milyon 2 taksit teklifini yapmıştır. O herifin bu işi sabote etmeye çalışmaması imkansız
Osimhenin onlara gitmeyeceğini biliyordur o kadar salak değil o bebe ama şunu yapar osşmhenin satmayın tutun ben size ekstra 15 milyon vereyim sonra osimhen Araplara gitmeyi kabul eder gibisinden

Şerefsizler Araplara peşinsin üç taksite salıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt