Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Osimhen başka takıma gitmem napolide çıkarım antrenmana restini çekerse alırız, onun dışında transferin biteceğini düşünmüyorum. Başkanları net bize vermek istemiyor oyuncuyu. Ciddi bir rest gerekiyor hem biz hemde Osimhen tarafından

Osimhenin onlara gitmeyeceğini biliyordur o kadar salak değil o bebe ama şunu yapar osşmhenin satmayın tutun ben size ekstra 15 milyon vereyim sonra osimhen Araplara gitmeyi kabul eder gibisinden
Bir umut osimhen'i alırım belki diye bekliyordur alamasa bile bizim limiti tüketmek için az taksitli yüksek teklif vermiştir ki napoli bize çok taksitle vermesin diye. Karşımızda her yolu mübah gören utanma arlanmaz bir topluluk var

Napoli 40'ı da kabul etmeyecek.

sövüyoruz ama adam kendi menfaatini düşünecek sonuçta dostum

belirlediği şartlar var. almak istiyorsan bu şartlara uyarsın ya da uçakla istanbula geri gelirsin

Napolinin transfer yapması lazım, Osimhen olmazsa kaynak nerden yaratılacak onu merak ediyorum ben

hiçbir ticaret böyle yapılmaz

Bir umut osimhen'i alırım belki diye bekliyordur alamasa bile bizim limiti tüketmek için az taksitli yüksek teklif vermiştir ki napoli bize çok taksitle vermesin diye. Karşımızda her yolu mübah gören utanma arlanmaz bir topluluk var
Tamamen bizim limiti tüketmek için yapıyor osimheni hızlı bitirip bunlar kimi istiyorsa salça olmalıyız

Napoli 40'ı da kabul etmeyecek.

sövüyoruz ama adam kendi menfaatini düşünecek sonuçta dostum

belirlediği şartlar var. almak istiyorsan bu şartlara uyarsın ya da uçakla istanbula geri gelirsin

Napolinin transfer yapması lazım, Osimhen olmazsa kaynak nerden yaratılacak onu merak ediyorum ben
Herif araplarla bile 3 taksiti kabul etmişti

Bize şerefsizlik yapıyor menfaatle falan alakasız

Acil başka forvete yönelmemiz lazım osimhen sevgisi falan başka boyut forvetsiz kalecisiz sağ beksiz sezon başlayacak yapılacak tek güzel hamle 1 hafta içinde veriyorsanız verin diyip beklemeye geçmek

Bir şeyin fiyatını arz ve talep belirler.

Osimhen’e talep olsa 80-90-100 diye gider istekler, talep yok tek talep kaldı. O zaman da istediğin fiyatta diretmezsin, dünyada ticaretin temel kuralı budur.

Diretiyorsan o paraya ihtiyacın yoktur, götlüğüne yapıyorsundur. Napoli başkanı tam olarak bunu yapıyor.

55 nakit falan da veremeyiz, son teklifle sınıra çıkmışız, vermiyorsa da vermesin. 55 okay deyince 65 isteyeceğinin de garantisi yok, ibneliğine yapıyor.

Bu iş bana olacak gibi görünmüyor açıkçası eğer böyle absürt şeyler istemeye devam ederse Napoli transferden vazgeçilmeli.40 milyon verildi zaten

Muaniyi yoklayalım derim bir osimhen kadar olmasada o etkiyi yapabilicek bir oyuncu psg ile ilişkilerimiz var maurodan dolayı muani de kolaylık yaparlar bize

Sadece bizimle alakalı bir durum değil osimhen'i de süründürüyorlar, herifinde geleceğini yakacaklar.

Bir şeyin değerini arz ve talep belirler.

Osimhen’e talep olsa 80-90-100 diye gider istekler, talep yok tek talep kaldı. O zaman da istediğin fiyatta diretmezsin, dünyada ticaretin temel kuralı budur.

Diretiyorsan o paraya ihtiyacın yoktur, götlüğüne yapıyorsundur. Napoli başkanı tam olarak bunu yapıyor.

55 nakit falan da veremeyiz, son teklifle sınıra çıkmışız, vermiyorsa da vermesin. 55 okay deyince 65 isteyeceğinin de garantisi yok, ibneliğine yapıyor.
Katiliyorum.

Birntur daha "sunu da yapin" bilmemne gibi denirse, " 10 gun bu teklifimiz gecerli,siz bilirsiniz" gibi bir sey diyerek kalkmak lazim masadan.osiye de diyelim sabret gelecekler istedigimiz yere diye

Didinip dursunlar araplara ikna etmek icin osiyi sonra.

Hic profesyonel degil bu tabir boyle paralarin dondugu markette.

Osi'nin oyuncu olarak basvurabilecegi bir sey yok mu acaba oyuncu olarak kendisini etkileyen durum diye.yok muydu oyle bir seyler inatlasmaya karsi uefada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt