- 16 Haziran 2010
- 203.319
- 155.229
- 6.838
Onu yapsan karşı taraf ile muhatap bile olmuyorsun, nasıl olmaz?75i cash diye masaya koysak bile bu is olmaz gibi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yapsan karşı taraf ile muhatap bile olmuyorsun, nasıl olmaz?75i cash diye masaya koysak bile bu is olmaz gibi bence
Günay baba tamam da stoper ve sağbek sıkıntılı
Onu yapsan karşı taraf ile muhatap bile olmuyorsun, nasıl olmaz?
Fenerbahce have opened negotiations with Tottenham Hotspur to sign 28-year-old Malian midfielder Yves Bissouma, who is keen to work again with manager Jose Mourinho, according to Ekrem Konur.Kaynak yok mu
Tek olur yanı bu gibi gelinen noktada75i cash diye masaya koysak bile bu is olmaz gibi bence
öyle valla böyle mevsimin allah belasını versinCok sıcak olm. Klimadan uzaklasinca terlemeye basliyoruz lan
Avrupa'da da fena oynamadı bence. O 4 yediğimiz maçta çok fazla pozisyon çıkardı. Rezalete gitmemiz önledi. Ama bunun sakatlığı, cezası var. Tabi ki yeni kaleci lazım. Ben olsam Cedric Carrasso ağabey gibi yaşlı tecrübeli bir kaleci alır; as kaleci olarak Günay'a güvenirdim.Günay lig için yeterli olabilir zaten takımlar maç içerisinde 2-3 kez kalemize geliyor Muslera gibi ilk atakta gol yese bile çeviriyoruz ama Avrupa için kallavi bir kaleci lazım bize orada rezil olmak istemiyorum artık
Tek olur yanı bu gibi gelinen noktada
Bunu da yapacak takım yok
15 Temmuz yazan kaynaklar var Napoli'ye yakın , ama 10 Temmuz diyen de varopsiyon iptal olmadi mi olm
gecen iptal oldu diyorlardi burada
valla muslera ardında beklemenin ve formayı almanın hırsı mıdır, karakteri midir bilmiyorum ama hep hazırdı. oynadığı her maçta da kritik kurtarısları var. soru işareti uzun maratonda nası olacak ki ardında bekleyen kaleci yok. günayla yola çıkılsa ve günay a bir şey olsa her kulvada havlu atarız.Günay lig için yeterli olabilir zaten takımlar maç içerisinde 2-3 kez kalemize geliyor Muslera gibi ilk atakta gol yese bile çeviriyoruz ama Avrupa için kallavi bir kaleci lazım bize orada rezil olmak istemiyorum artık
Öyle yazınca balon haber olduğu anlaşılıyor, kaynağı unutmayalımFenerbahce have opened negotiations with Tottenham Hotspur to sign 28-year-old Malian midfielder Yves Bissouma, who is keen to work again with manager Jose Mourinho, according to Ekrem Konur.
ifb ve jk transferlerde baya agresif, biz uyuyoz
katılıyorum, baştan takım kurarak büyük başarı elde etmek biraz hayal. bizim takım oturmuş halde, eksik tamamlıyoruz.Onlar set kırmaya çalışıyor çok normal. 3 yıl üst üste şampiyon olan takımın bir iskeleti vardır zaten. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor şimdilik.