Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsviçre bankalarından kredi çekebilme ihtimalimiz yok mu yav. Heriflerde neredeyse 0 faiz var.
Millet para çekip ülkeye getirip faize koyuyor.

Bu itle uğraşacağımıza gidip bankayla muhattap olalım daha iyi.

Günay lig için yeterli olabilir zaten takımlar maç içerisinde 2-3 kez kalemize geliyor Muslera gibi ilk atakta gol yese bile çeviriyoruz ama Avrupa için kallavi bir kaleci lazım bize orada rezil olmak istemiyorum artık
Avrupa'da da fena oynamadı bence. O 4 yediğimiz maçta çok fazla pozisyon çıkardı. Rezalete gitmemiz önledi. Ama bunun sakatlığı, cezası var. Tabi ki yeni kaleci lazım. Ben olsam Cedric Carrasso ağabey gibi yaşlı tecrübeli bir kaleci alır; as kaleci olarak Günay'a güvenirdim.

Mertens sonrası 3 lü orta saha mı oynayacağız yoksa 2 os önlerinde yine Mertens gibi 10 no mu koyacağız hiçbir şey belli değil can sıkmaya başladı artık. Eğer 3lü os oynayacaksak bissouma yı kaçırmamak lazım

Günay lig için yeterli olabilir zaten takımlar maç içerisinde 2-3 kez kalemize geliyor Muslera gibi ilk atakta gol yese bile çeviriyoruz ama Avrupa için kallavi bir kaleci lazım bize orada rezil olmak istemiyorum artık
valla muslera ardında beklemenin ve formayı almanın hırsı mıdır, karakteri midir bilmiyorum ama hep hazırdı. oynadığı her maçta da kritik kurtarısları var. soru işareti uzun maratonda nası olacak ki ardında bekleyen kaleci yok. günayla yola çıkılsa ve günay a bir şey olsa her kulvada havlu atarız.
eğer ivmeyi arttırmayı istiyorsak çok daha iyisini almalıyız.

Fenerbahce have opened negotiations with Tottenham Hotspur to sign 28-year-old Malian midfielder Yves Bissouma, who is keen to work again with manager Jose Mourinho, according to Ekrem Konur.
Öyle yazınca balon haber olduğu anlaşılıyor, kaynağı unutmayalım

bunca zaman teminat ile ugrasmak yerine, yurt ici 75 milyonu denklestirip bu ...... cocuklarin önüne niye atmadik la

sonra da hepsine ana avrat düz giderdik

ödemeyi de artik kendi icimizde 4-5 sene icinde yapardik

Onlar set kırmaya çalışıyor çok normal. 3 yıl üst üste şampiyon olan takımın bir iskeleti vardır zaten. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor şimdilik.
katılıyorum, baştan takım kurarak büyük başarı elde etmek biraz hayal. bizim takım oturmuş halde, eksik tamamlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt