Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.616
- 76.720
- 4.218
Kardan %20 olması lazım.Zaniolo'da %20 pay vardı Roma için. Bonservis mi yoksa 15 milyon üstü kâr mıydı bilmiyorum. Kâr ise çok iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardan %20 olması lazım.Zaniolo'da %20 pay vardı Roma için. Bonservis mi yoksa 15 milyon üstü kâr mıydı bilmiyorum. Kâr ise çok iyi.
Yann Somer'e listenin başındaki aday demiş sonra Maignan için aynı şey demiş. Daha çok gündeme göre yazıyor gibi. Sabaha burada da paylaşılan CorSpor'un haberini görüp yazma olasılığı çok yüksek.Galatasaray Sözlük'te "point guard" diye bir yazar var yıllardır onu takip ediyorum. Transfer değil genel anlamda kulüp içerisinden hep nokta atışı ve her türlü bilgi verebiliyor bundan dolayı çok sınavımdan geçtiği için güveniyorum.
Bugün şunu yazmış; victor osimhen
Ben oyuncu değil demedim ki Osimhen sonrası böyle bir tercih olur diye düşünüyorum ama Kolo Muani mi David Promise derseniz Kolo Muani tercih ederim bende çoğunlukta böyle tercih eder.Azinlik olan taraftara gore bir cok oyuncu oyuncu değildi hoca hoca değildi. Ama çoğunluk olan Taraftar mutlu olur mantıklı da bulur bence .
Bonuslar hariç kârdan %20Zaniolo'da %20 pay vardı Roma için. Bonservis mi yoksa 15 milyon üstü kâr mıydı bilmiyorum. Kâr ise çok iyi.
Yann Somer'e listenin başındaki aday demiş sonra Maignan için aynı şey demiş. Daha çok gündeme göre yazıyor gibi. Sabaha burada da paylaşılan CorSpor'un haberini görüp yazma olasılığı çok yüksek.
Anlaş Juventus ile, bir topçumuzu 40 k saat gibi göster. Osinin sözleşme bonservisini yatır getir. Bir yıl sonra Osi juveye 50 k sat ve verdiğimiz topçuyu da geri bons al
Anlaş Juventus ile, bir topçumuzu 40 k saat gibi göster. Osinin sözleşme bonservisini yatır getir. Bir yıl sonra Osi juveye 50 k sat ve verdiğimiz topçuyu da geri bons al
menajer dünyasıun arkasında güzel
![]()