Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Sözlük'te "point guard" diye bir yazar var yıllardır onu takip ediyorum. Transfer değil genel anlamda kulüp içerisinden hep nokta atışı ve her türlü bilgi verebiliyor bundan dolayı çok sınavımdan geçtiği için güveniyorum.

Bugün şunu yazmış; victor osimhen
Yann Somer'e listenin başındaki aday demiş sonra Maignan için aynı şey demiş. Daha çok gündeme göre yazıyor gibi. Sabaha burada da paylaşılan CorSpor'un haberini görüp yazma olasılığı çok yüksek.

Azinlik olan taraftara gore bir cok oyuncu oyuncu değildi hoca hoca değildi. Ama çoğunluk olan Taraftar mutlu olur mantıklı da bulur bence .
Ben oyuncu değil demedim ki Osimhen sonrası böyle bir tercih olur diye düşünüyorum ama Kolo Muani mi David Promise derseniz Kolo Muani tercih ederim bende çoğunlukta böyle tercih eder.

on alanda topu sacma sapan bir yere attigimizda bile osimhen imkansizdan topa yetisiyor pozisyon yaratiyor. boyle bir seyi dunya futbol tarihinde yapabilen adam zaten sayili. osimhen’in alternatifi falan gibi laflar edenler bana osimhen’in bizde yarattigi saha ici etkiyi hic anlamamis gibi geliyor okuyunca.

Zaniolo için 3 ihtimal var.

1- Sağ bek 2002 doğumlu olacak
2- Stoper almayacağız.
3- 1 ve 2'nci maddeler olmadığı için Zaniolo gidecek.

Yann Somer'e listenin başındaki aday demiş sonra Maignan için aynı şey demiş. Daha çok gündeme göre yazıyor gibi. Sabaha burada da paylaşılan CorSpor'un haberini görüp yazma olasılığı çok yüksek.

Sözlükte duyumculuk oynayanlara izin vermiyorlar diye biliyorum ki o olayda Sommer ile anlaşılıp bekletildiği sonradan Maignan fırsatının çıktığı konuşuluyordu. Yani Maignan zorlanıyor olmazsa Sommer cepte gibi bir durum var sanırsam Karakullukçu'da böyle anlatmıştı.

Detay olarakta Kavukçu, Sommer ile görüşüp sözlü anlamda 7 milyon civarına anlaşıyor tabi pazarlıksız fiyat bu sonra bizden haber bekle deniyor.

Teklifi keşke 75 ve 5 taksit yapıp salsaydik o 5 bize cok şeye mal olacak boşu boşuna.Isin sonunda zaten bunlar sıcak para alamayıp, transferde zorlaninca conte bu başkanı kalaylayip verdirmek zorunda kalacaktı

Anlaş Juventus ile, bir topçumuzu 40 k saat gibi göster. Osinin sözleşme bonservisini yatır getir. Bir yıl sonra Osi juveye 50 k sat ve verdiğimiz topçuyu da geri bons al
1752319963267.webp

Maça çıkmazsa maaş alamaz maddesi olmadan ter stegene karşıyım sonuna kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt