Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir insan neden beşiktaşı tutar?
cevabi cok basit
orta yol kolaycilarin isidir
bunlar sampiyonluk stresi olmadan yasayip arada bir fener ve gs tokezleyince rahatlikla sampiyon olmakla yetinen insanlar.
galatasaray da fenerbahce de duygulari uclarda yasayan insanlarin tuttugu takimlar, cefasi da vefasi da coktur ama stresi bambaskadir.

bjkli olup hic stres yasamadan biz baska alemlerde takiliyoruz edebiyati yapar, her iki takima karsi rekabet icerisinde gibi gorunup vitrinden kendilerine pay alirlar.

bizdeki gibi risk reward soz konusu degildir. sampiyon olamadilar mi ? hicbirsey olmamis gibi hayatlarina devam ederler
derbiyi mi kaybettiler? iki gun sonra kimse hatirlamayacak..

Ben yönetime güvenmiyorum arkadaş. Osimhen önceliğimiz tamam AMA Kaleci ve bek? Ne fırsatlar kaçırıyoruz varya geçen her saniye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala mı al hilal bu gidişle osi 2 yıl top oynamamayı göze alıp yinede gitmeyecek araplara ulan adam sizden nefret ediyor işte yüzsüz şerefsizler

Biri çıkıp açıklama yapmalı kulüpten ipini koparan duyumcu olsu her kafadan bir ses çıkıyor

City'nin sahipleride arapti sanırım. Şimdi sırf biz almak istiyoruz diye zorluk cikarirlarsa şaşırmam. Türk dusmanlari

Şuan lige başlayacakken bana iyi ki şu adam var bizde dedirten tek kişi lemina, allahtan leminamız var rakiplerde muadili yok, o gelmeden 3 er 3 er yiyiyorduk geldiği an rakiplerin tehlikeli atak sayısı düştü. Bu sene onun varlığı sayesinde rahat maç izleyeceğiz yine. 3-0 iken 3 3 olur mu korkusu yaşamayız muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt