Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.947
- 7.121
- 768
Yunus'un sözlesmesi bir an önce uzatilmali.
Kerem Demirbay'a dikkat etmek lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus'un sözlesmesi bir an önce uzatilmali.
Kerem Demirbay'a dikkat etmek lazim.
Çok söyledik burada Okan hocayı yemeye yer arıyorlar diye bunların hedefi Okan buruk adam regen Fatih terim resmen ısrarla sahip çıkılmalıOkan hocama helal olsun karakterli adam ya dün maçtan sonraki açıklamaları falan kalbi cok temiz hocanın
Yüz ifadesi pek iyi degildi son aylardaNe yönden ?
Osimhen tam anlamıyla 100 de 100 ü görmemiş bir oyuncu bide benim gördüğüm yüzünden dolayı çekiniyor mücadeleden bir tıkOsi anlık baskılarda çok çok iyi ama press başlatmakta çok çok geride bir oyuncu doğru adamlara yönelemiyor maalesef. Yönelse bile bir sonraki hamlesi hep yanlış oyuncuya basmak oluyor.
Ali Dürüst'e saygısındandır..Bizim başkan bugün Ali durustun annesinin cenazesine katılmış hiç açıklama yapmaması çok garip ve rahatsız edici
15-20 bandında bir teklife nereye giderse gitsin derim Kerem gibi yunusta yetenek var ama kafa yokArtik yunusun afra tafrasida biter artik mecbur degiliz ona simdi oynamak istiyorsa formayi almali
Bu turk oyunculara bu yuzden ayarim
Baris haric hepsi iki gol atinc afra tafra basliyor
Sezon sonu yunus elden cikarilmali
5 mac oynayip sozlesme pesinde kosan adamdan hayir gelmez
Yüzünden dolayı ikili mücadelelerden kaçtığını hiç düşünmedim ama kafa vuruşlarını yapamamasının yani hepsini tavana doğru dikmesinin sebebi maske bence. Bayağı sert bir maske ve alnının neredeyse yarısını kaplıyor bu durum kafa vuruşlarını çok etkiliyor bence.Osimhen tam anlamıyla 100 de 100 ü görmemiş bir oyuncu bide benim gördüğüm yüzünden dolayı çekiniyor mücadeleden bir tık
bios updateArkadaşlar gece modundan nasıl çıkarım??
ben de boyle oyuncusunu hemen cop eden taraftar istemiyorum meselaArtik yunusun afra tafrasida biter artik mecbur degiliz ona simdi oynamak istiyorsa formayi almali
Bu turk oyunculara bu yuzden ayarim
Baris haric hepsi iki gol atinc afra tafra basliyor
Sezon sonu yunus elden cikarilmali
5 mac oynayip sozlesme pesinde kosan adamdan hayir gelmez