Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi anlık baskılarda çok çok iyi ama press başlatmakta çok çok geride bir oyuncu doğru adamlara yönelemiyor maalesef. Yönelse bile bir sonraki hamlesi hep yanlış oyuncuya basmak oluyor.

Osi anlık baskılarda çok çok iyi ama press başlatmakta çok çok geride bir oyuncu doğru adamlara yönelemiyor maalesef. Yönelse bile bir sonraki hamlesi hep yanlış oyuncuya basmak oluyor.
Osimhen tam anlamıyla 100 de 100 ü görmemiş bir oyuncu bide benim gördüğüm yüzünden dolayı çekiniyor mücadeleden bir tık

Bizim başkan bugün Ali durustun annesinin cenazesine katılmış hiç açıklama yapmaması çok garip ve rahatsız edici

Artik yunusun afra tafrasida biter artik mecbur degiliz ona simdi oynamak istiyorsa formayi almali
Bu turk oyunculara bu yuzden ayarim

Baris haric hepsi iki gol atinc afra tafra basliyor
Sezon sonu yunus elden cikarilmali

5 mac oynayip sozlesme pesinde kosan adamdan hayir gelmez
15-20 bandında bir teklife nereye giderse gitsin derim Kerem gibi yunusta yetenek var ama kafa yok

Osimhen tam anlamıyla 100 de 100 ü görmemiş bir oyuncu bide benim gördüğüm yüzünden dolayı çekiniyor mücadeleden bir tık
Yüzünden dolayı ikili mücadelelerden kaçtığını hiç düşünmedim ama kafa vuruşlarını yapamamasının yani hepsini tavana doğru dikmesinin sebebi maske bence. Bayağı sert bir maske ve alnının neredeyse yarısını kaplıyor bu durum kafa vuruşlarını çok etkiliyor bence.

Kulup dun olan tezgahtan sonra aciklama yapmadi hala demi ?

Artik yunusun afra tafrasida biter artik mecbur degiliz ona simdi oynamak istiyorsa formayi almali
Bu turk oyunculara bu yuzden ayarim

Baris haric hepsi iki gol atinc afra tafra basliyor
Sezon sonu yunus elden cikarilmali

5 mac oynayip sozlesme pesinde kosan adamdan hayir gelmez
ben de boyle oyuncusunu hemen cop eden taraftar istemiyorum mesela
yunus sakat sakat oynadi performansi da dusmus olabilir

kerem 20'ye satilabilecekken bu sekilde hic edildi gitti.

Bu mesajın arada kaynaması üzücü Oscar'a aday olabilir.. Kavukçu -frankowski takiplesmesi üzerine atılan bir post

Screenshot_2025-02-10-15-48-10-949_com.android.chrome.webp

Bu çağo denilen kolpanin da hiçbir şey bildiği yok nabza göre şerbet veriyor , eyup yıldız kendisinden çok daha iyidir hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt