Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'in Pozisyonu Penaltı veya Penaltı değil bu bizim kulübü ilgilendirmez.Fb Tff ve Mhk'ye bu Yabancı Var hakemlerini getirtmedi mi?Türk hakem Penaltı'yı verdiyse bunların getirdikleri Yabancı Var Hakem'i de onayladıysa suçu bizim takıma atmak heaaaa :D Ne güzel İstanbul beaaaa :D

1739191968579.webp

Besiktas dogru yolda. Koc tassagi yemeyi biraktiklari gun Turk futbolu icin umut hala vardir deriz.

yemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.

Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.

Biz kimi transfer ettiğimizi 15 yaşında ki bir çocuktan öğreniyoruz.

Helal olsun valla ne diyeyim

yemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.

Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.

İyi ya da kötü çıkmasından bağımsız olur mu hiç renktaş planlamanın tüm başarısı oyuncuların iyi ya da kötü çıkmasından ibaret

He yaw geleceğe bak sen.. Biz şöyle transfer yapıp 2 yıl şampiyon olamasak taraftar ortalığı yıkar Türkiye'de bunu hazmedecek bir taraftar profili yok hele bizim gibi başarıya alışkın taraftarda hiç yok

Yazın ne iyi sadece 6 adam aldık derken sezonu 11 transferle kapatıyoruz

Mertens'in Pozisyonu Penaltı veya Penaltı değil bu bizim kulübü ilgilendirmez.Fb Tff ve Mhk'ye bu Yabancı Var hakemlerini getirtmedi mi?Türk hakem Penaltı'yı verdiyse bunların getirdikleri Yabancı Var Hakem'i de onayladıysa suçu bizim takıma atmak heaaaa :D Ne güzel İstanbul beaaaa :D
Sipariş bir hakemle ceza sahasındaki pataklamalara göz yumdurarak avantaj elde etmeyi umuyorlar

Eyvah! Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi jk ile anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamaz, 6 ay sonra uğurlarlar. @Sami Karakoç

He yaw geleceğe bak sen.. Biz şöyle transfer yapıp 2 yıl şampiyon olamasak taraftar ortalığı yıkar Türkiye'de bunu hazmedecek bir taraftar profili yok hele bizim gibi başarıya alışkın taraftarda hiç yok
Ben burada stratejiyi ve transfer ediliş şeklini övdüm . Bunların harcayacak sınırlı parası var ve günü kurtarma peşine düşmemişler. Zar atıyorlar ama bir mantığı var yaptıklarının Belki 2-3 sene şampiyonluk potasına giremeyecekler ama şunu gördüler. İmmobile gibi Chamberlain gibi bitik adamlarla da şampiyon olamadılar.

ikinci olay ise transferi sessiz yürüttüler. Biz bu adamlara talip olsak bütün Güney Amerika medyası günaşırı haber yapardı. Bu yüzden kafanın basmadığı olaylar hakkında yorum yapma ikile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt