Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener yalakası nafi alpay denen herif çok övüyordu franki birde bizim @Léo Güney sormak lazım
Caliskan adam Riera gibi disiplinli. Lens taraftarlari uefa ya mail atiyor transfer sezonu tüm dünyada ayni tarihlerde olmali diye. Adam demis beni birakmassaniz aklim Galatasarayda kalacak benden verim alamazsiniz.

Ligde simdiye kadar 36 dakika sans bulan Yusuf Demir 14. yabanci olarak kalacaksa bu ne kadar dogru olabilir?

Sezon basinda yapilan planlama ve transfer hatalarindan dolayi UEFA listesinde kaldi diye bu oyuncu simdi gönderilmeyecekse gelisimi iyice sekteye ugrayacak. Mac oynamadan nasil gelisecek?

Sezonu kapatmis Icardi'yi listede tutmanin ayrica hic bir mantigi yok
Bana kalsa Demirbay'ı gönderip Yusuf'u yerli olarak tutarım.

Caliskan adam Riera gibi disiplinli. Lens taraftarlari uefa ya mail atiyor transfer sezonu tüm dünyada ayni tarihlerde olmali diye. Adam demis beni birakmassaniz aklim Galatasarayda kalacak benden verim alamazsiniz.
Bende öyle okudum twitterda taraftarı çok seviyor iş disiplini yüksek diyorlar çok ucuza verdik filan diyorlar
Dahada hoşuma giden adam 2 sene içinde fransizcayi öğrenmiş takdir ettim bizim oyuncular 4 5 senede ingilizce ogrenemiyor

Metin İbrahim'in konudan atılmasına az kaldı.
1739193759255.gif

konu basligi besiktas transfer nobeti olarak revize olmasini tavsiye ediyorum

İcardinin sözlesme fesh haberi hala gelmedi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt