Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.958
- 39.323
- 3.993
Genc biraz parlayan oyuncuları ne fener ne biz ikna edemedik ,bu dönemin özeti bu oldu 2 kulüp adina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E biz o adamı nasıl dehleyemiyoz biz bu kadar aciz miyiz GS taraftarı olarakTransfer komitesinin başında oğlunu ekmek almak için gitmeye ikna edemeyecek adam var gelmemesi normal.
leminayı oynatmazsa okannnı şöyle afiyetle yeriz
3 dakikada 4 Like kaptığını gören ben
Görünen o kilan dün gece temiz yüzlü bi bebenin ismi geçmişti. Simiç mi ne o ne oldu?

Lemina kötü oyuncu diyen yok ki. Eskiden bizdeyken sürekli sakatlanıyordu. Adama sakat falan da denmemiş açıklamasının tamamı orada işte.Şuan Sahaya çıksınlar o Cuestayı çiğ çiğ yer Lemina .
Sana soruyorum o zamanSakatta dememiş ki hoca. Gerçekten kafayı yemiş insanlar. Ya Lemina'nın kadro dışı olduğunu bilmiyorlar yada kadro dışı ne demek onu. 2.5 ay kadro dışı olan bir oyuncunun fizik olarak hazır olmaması oyuncu kendi özel çalışma yapmadıysa zaten yüksek ihtimal.
Vallahi kafayi yemis bazilari![]()
yauv kero
şu açıklamanın olacağını geçmiş başlıkda yazdım ya birebir!
bu adamı hala tanıyamadınız
gs hocası olmasa çok ağır konuşurdum ama adım gibi eminim bu gittiğinde çok yopçu arkasında "sinsi" diyecek!
ama tıpış tıpış oynatacak ama bunu istemeyerek yapacak!
hatta fırsatını bulduğunda lafınıda çakacak taraftara höreceksiniz
kendi yetersizliğini taraftara mal edecek!